Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mire utal, ha a párom nem engedi,és leszíd, ha képet posztolok magamról közösségi oldalon? (24 L )
Most 100% hogy széjjel leszek mínuszolva, de egy saját példát írok le.
Volt egy barátnőm 6 éven át, ő tett ki olyan profilképet egyszer, hogy bedönti a seggét, derekán a keze, közben meg kidugja a nyelvét úgy, hogy nyalja a száját de elég jól láthatóan. Meg is kértem hogy szedje le, de nem értette mi a gond vele.
Hát az volt a gond hogy kb az összes pasi ismerőse azonnal nyomta rá a szivecskés reakciót, csorgatta a nyálát, meg egyéb testnedveit. Persze jöttek kommentek is. Na ezt egy pasinak elég szar ám elnézegetni, hogy mindenféle kis majom szivezgeti meg csattogtatja rá az egyszemű kobrát, persze ilyen képek után rá is írnak általában, főleg ha a csaj a kommentjüket belájkolja.
Ezek miatt megy tönkre rengeteg kapcsolat, "hála" a közösségi médiának. Egy normális profilképpel viszont szerintem sincs semmi baj, feltéve ha nem 2 naponta váltogatja az ember, csak hogy mások figyelmét felhívja, meg a kedvelések által az egóját tuningolja.
22 Egyfelől teljesen átlagos profilképről volt szó, ami se nem kihívó, se nem magamutogató. Másfelől nem kell ahhoz ám kihívó kép, hogy szívecskés reakciók érkezzenek! Az én képeimre is sok jó fiúbarátom, volt osztálytársam, közös férfi barátok szoktak szívecskés/ölelkezős gombot nyomni, nem értem hol a probléma. Nem kicsit kell ahhoz betegesen féltékenynek lenni, hogy valaki azt képzelje mindenki, aki szívet nyom a másik képére meg akarja őt dugni...
Ha a férjem nekiállt volna ezen hisztizni meg háborogni, h szedjem le vagy ne rakjak ki képet, biztos körberöhögtem volna, amellett h elküldöm a francba, de soha nem csinált ebből ügyet, sőt tovább megyek, nem is igazán szokása azt nézegetni, hogy ki milyen reakciót nyom a képemre.
Akinek rendben van az önbizalma, az nem áll neki balhézni pl azon, hogy szívecskét nyomtak a barátnője sima, egyszerű képére....
Ha olvastad volna a válaszom látnád, hogy esetemben nem egy egyszerű profilképről volt szó.
Utána írtam is, hogy profilkép és profilkép közt is van különbség, értve itt a kérdezőjére, akinek a képe állítólag egyáltalán nem volt provokatív, exemével ellentétben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!