Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az mire utal, ha a párom nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mire utal, ha a párom nem engedi,és leszíd, ha képet posztolok magamról közösségi oldalon? (24 L )

Figyelt kérdés
Nyilván nem egy kérkedő képre gondolok, egy egyszerű profilkép is felbőszíti, én pedig hagyom, nem akarom a civakodást vele

2023. okt. 8. 15:23
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Arra lennék csak kíváncsi miért vagy vele? Írj róla pár jó dolgot, ha tudsz.
2023. okt. 8. 19:50
 22/27 anonim ***** válasza:
63%

Most 100% hogy széjjel leszek mínuszolva, de egy saját példát írok le.

Volt egy barátnőm 6 éven át, ő tett ki olyan profilképet egyszer, hogy bedönti a seggét, derekán a keze, közben meg kidugja a nyelvét úgy, hogy nyalja a száját de elég jól láthatóan. Meg is kértem hogy szedje le, de nem értette mi a gond vele.

Hát az volt a gond hogy kb az összes pasi ismerőse azonnal nyomta rá a szivecskés reakciót, csorgatta a nyálát, meg egyéb testnedveit. Persze jöttek kommentek is. Na ezt egy pasinak elég szar ám elnézegetni, hogy mindenféle kis majom szivezgeti meg csattogtatja rá az egyszemű kobrát, persze ilyen képek után rá is írnak általában, főleg ha a csaj a kommentjüket belájkolja.

Ezek miatt megy tönkre rengeteg kapcsolat, "hála" a közösségi médiának. Egy normális profilképpel viszont szerintem sincs semmi baj, feltéve ha nem 2 naponta váltogatja az ember, csak hogy mások figyelmét felhívja, meg a kedvelések által az egóját tuningolja.

2023. okt. 8. 23:03
 23/27 anonim ***** válasza:
69%
Mondjuk ez annyira nem is a kérdésre volt válasz, de látható, hogy profilkép és profilkép közt is van különbség.
2023. okt. 8. 23:05
 24/27 anonim ***** válasza:
#20: Kérdező, ha nekem nem tetszene miket posztolsz és annak ellenére is csinálnád, hogy szóltam róla, hogy nem tetszik simán csak otthagynálak. Ennek fényében miért lenne a te hibád? Te magad írtad, hogy semmi provokatívat nem posztolsz, ilyen szinten ne hagyd, hogy beleszóljon az életedbe.
2023. okt. 9. 13:32
 25/27 anonim ***** válasza:
67%

22 Egyfelől teljesen átlagos profilképről volt szó, ami se nem kihívó, se nem magamutogató. Másfelől nem kell ahhoz ám kihívó kép, hogy szívecskés reakciók érkezzenek! Az én képeimre is sok jó fiúbarátom, volt osztálytársam, közös férfi barátok szoktak szívecskés/ölelkezős gombot nyomni, nem értem hol a probléma. Nem kicsit kell ahhoz betegesen féltékenynek lenni, hogy valaki azt képzelje mindenki, aki szívet nyom a másik képére meg akarja őt dugni...

Ha a férjem nekiállt volna ezen hisztizni meg háborogni, h szedjem le vagy ne rakjak ki képet, biztos körberöhögtem volna, amellett h elküldöm a francba, de soha nem csinált ebből ügyet, sőt tovább megyek, nem is igazán szokása azt nézegetni, hogy ki milyen reakciót nyom a képemre.

Akinek rendben van az önbizalma, az nem áll neki balhézni pl azon, hogy szívecskét nyomtak a barátnője sima, egyszerű képére....

2023. okt. 9. 13:43
 26/27 anonim ***** válasza:
51%

Ha olvastad volna a válaszom látnád, hogy esetemben nem egy egyszerű profilképről volt szó.

Utána írtam is, hogy profilkép és profilkép közt is van különbség, értve itt a kérdezőjére, akinek a képe állítólag egyáltalán nem volt provokatív, exemével ellentétben.

2023. okt. 9. 15:47
 27/27 anonim ***** válasza:
50%
Olvastam a válaszod, lehet neked is el kéne az enyémet. Te alapból nehezményezted a szívecskézést, hogy az volt a gond a képpel, hogy sok férfi küldött rá szívet. Erre írtam, hogy nem kell kihívó kép a szívecskézéshez. Vagy most akkor mi, ha átlagos képet tesz ki és úgy kap rá szívet nem baj, de ha provokatívabb a kép, akkor baj a szív?
2023. okt. 9. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!