Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az mire utal, ha a párom nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mire utal, ha a párom nem engedi,és leszíd, ha képet posztolok magamról közösségi oldalon? (24 L )

Figyelt kérdés
Nyilván nem egy kérkedő képre gondolok, egy egyszerű profilkép is felbőszíti, én pedig hagyom, nem akarom a civakodást vele

2023. okt. 8. 15:23
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
0%

Felesleges kapcsolatba lenned ha szereted mutogatni magad, amúgy igaz

Csicska vagy

2023. okt. 8. 15:35
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Birtokolni akar.
2023. okt. 8. 15:44
 13/27 anonim ***** válasza:
30%
nárcisztikus
2023. okt. 8. 15:45
 14/27 anonim ***** válasza:
12%
Mond el neki noi oldalrol mit jelent ez ha kepet teszel ki..
2023. okt. 8. 15:53
 15/27 A kérdező kommentje:
Utolsó, sajnos már meg volt de nem hatotta meg..van egy nézőpontja és nem változtat.
2023. okt. 8. 16:24
 16/27 anonim ***** válasza:
92%
Kitenném a képet és a pasit is...
2023. okt. 8. 16:30
 17/27 anonim ***** válasza:
5%

akkor miért provokálod, ha tudod, hogy idegesiti?

ha látod, hogy vicsorgatja a fogait ilyenre, akkor miért zaklatod, sokszor egy profilképre kattannak mások is akiknek megtetszel és nyomulnak, lehet ezt tudja ő is..

nálam is volt olyan, hogy csak a kommentjét lájkoltam valakinek, mert tetszett amit irt, majd jött a bejelölés és a privát üzenet tőle..

pedig képem is csak úgy van fent rólam, hogy csak a szemem látszik félig...szóval jah

2023. okt. 8. 16:31
 18/27 anonim ***** válasza:
76%
Önbizalomhiányos barom. Dobd ki, találsz jobbat.
2023. okt. 8. 16:55
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező te miért vagy ennyire hülye, hogy ezt tűröd?? Mit képzel ez magáról, hogy az apád, aki parancsolgathat neked?

Birtokolni akar, feltételezhetően egy önbizalomhiányos pöcs. En kiraknám a képet, de előtte még kivágnám a pasit, mint azt a bizonyos macskát.

2023. okt. 8. 19:24
 20/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A vége tényleg ez lesz, csak eddig mindig magam hibáztattam, hogy ez tényleg az én hibám, elhittem amit mond..
2023. okt. 8. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!