Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek egy olyan "lánnyal" aki direkt vitát generál folyamatos?
Az a helyzet hogy összejöttem egy "lánnyal". 5éve vagyunk együtt, már az eleje sem volt fényes de belementem. Bár az elején tette a szépet, behálózott teljesen. Utána jöttek a lelki rombolások amik folyamatos érzelmi terrorból, vitagenerálásból, önbizalomrombolásból és egyéb nyalánkságokból tevődik össze.
Sajnos nincs senki akihez fordulhatnék, ha bárkivel barátkozom akkor elülteti a fejembe a gondolatot, hogy ő rossz és ártani akar nekem majd a háttérből szétszedi a kezdeti baráti kapcsolatot aztán pedig rám fogja, hogy az én hibám volt és mekkora szar vagyok. Szüleim nincsenek. Meghaltak. Folyamatosan vitát is generál mondvacsinált indokokból és ha elmegyek tőle jön utánam vagy hangosan mond addig olyan személyes dolgokat amikkel tudja, hogy felhuz. Sokszor magamba folytom a dolgokat és már érzem, hogy ezt a szervezetem nem bírja, sokszor remgek és folyamatosan megvan feszülve az egész testem. Teljesen stresszben élek 3éve. Ha pedig kiadom a felgyülemlett stresszt vagy beszállok a vitába akkor addig folytatja míg ő nem "nyer" ha pedig esetleg én "nyerek" a vitába akkor pedig akkora hisztirohamot csap és elkezdi magát sajnáltatni, hogy én érzem megint csak szarul magam.
Értem én ha ez most forditva lenne akkor a lányhoz egyből rohanna mindenki, hogy segítsen neki mert már ilyenre is volt példa, hogy ő bebeszélte magának, hogy én megcsalom mert beszéltem egy másik csajjal és megvigasztaltam a szerelmi bánatából aztán konkrétan elhagyott és azt adta be minden hozzámtartozónak, hogy én vagyok a legszarabb ember a világon. Szóval aki nem ismeri teljesen annak teszi a szépet. Akiből érdeket akar generálni vagy nem tudom...
Valamiért viszont nem tudok tőle szabadulni. Sokszor fenyeget azzal is hogy elhagy mert tudja hogy én nem akarom és az neki ilyen ütőkártyája.
Teljesen elveszettnek érzem magam. Sokszor gondolok a halálra.
Ja takaritani is csak ilyen látszatból takarít. Konkrétan semmit nem csinál csak fekszik meg eszik egész nap.
Volt egy nagyon jól kereső vállalkozásom is amit addig építettem ameddig távol voltam tőle. Odaköltözött hozzám és szépen tönkre is tette a biztos jövedelmet aztán persze ezt is rám akarja kenni és beleköt ebbe is, hogy jó lenne megint az ami akkor volt.
Multkor kitakaritottam patyolat tisztára a szobát és megkértem, hogy vigyázzon rá. Le sem szarta. Ugyan ugy benthagyja összegyürve a ruháit, ugyanugy ha lecsöppen valami csak elkeni és ugyhagyja. Ha szólok neki akkor megint csak nekem áll, hogy én pszichopata vagyok mert folyamat szólok neki de engem ez nagyon zavar hogy megcsinálom a rendet és ő pedig nem hajlandó vigyázni rá. Én konkrétan MINDENT megcsinálnék csak tisztelettudó, szeretetteljen kapcsolatot kellene neki adnia. Minden mást alátettem de minden ugy el is szúrt a vitákkal és azzal, hogy folyamatosan stresszeltetett és nem tudtam/tudok tiszta ésszel gondolkodni.
Valaki kérem segítsen mert ebbe bele fogok....
12
Az én exem is előadott anonimitás mögött is meséket, jól esett neki, ahogy idegenek simogatták a lelkét és jól fikáztak engem. Esetleg olyan is van, hogy rejtett nárcisztikus az illető, és tényleg elhiszi, amiket mond, mert vak arra, hogy ő milyen a másikkal, és emiatt tényleg nagyon rosszul érzi magát a bőrében, úgy érzi, vele istentelenül kicsesz a másik.
Mindenesetre akármi is van, én is a szakításra voksolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!