Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

ZSIDÓK párjai, mellette maradnátok ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

A jelenlegi izraeli helyzet miatt, a párotok közölné, hogy Izraelbe akarna menni, szolgálatra, katonai, egészségügyi, bármi, csak segíthesse a népét.

Vagy megijednél, hogy ha meghal, ugrik a pénze és az anyagi biztonságod, ezért lebeszélnéd őt?

2023. okt. 8. 11:40
 1/6 A kérdező kommentje:
Kérlek írd le, hogy siksze vagy, vagy pedig te is izraelita, köszönöm! Shalom!
2023. okt. 8. 11:41
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
1 igaz ország van csak, a bolygó. 1 igaz nép van csak, mindenki. 1 igaz kötelesség van csak, a szeretet. Istenkáromlás azt képzelni, hogy egy testvéred ellen vagy, csak mert egy másik testvéred, vagy egy annál kevesebb, elképzelt dolog, mint egy "ország" azt csinálja. Ha segíteni akarja a népét, akkor végre kezdjen el cselekedni, ne katonáskodni akarjon. A bolygón él, jó helyen van. Ott ahol van, kezdje el felébreszteni az embereket a szeretet ellen. Ja hogy még ő is az illúzióban él?, akkor had menjen. Menjen gyilkolni és meggyilkolva lenni, ha ezt akarja. Én nem vagyok jóban az ekkora mértékű istenkáromlással. Ha lenne katona ismerősöm, már nem lenne.
2023. okt. 8. 11:50
 3/6 A kérdező kommentje:

2. "Ha lenne katona ismerősöm, már nem lenne."

Izraelben kötelező a sorkatonaság, nőknek is. Sőt Németországban és Dél-Koreában is pl.

2023. okt. 8. 11:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

"Vagy megijednél, hogy ha meghal, ugrik a pénze és az anyagi biztonságod, ezért lebeszélnéd őt?"

Mi van? Eszednél vagy? Ha izraeli párom lenne (ami soha nem fordulhatna elő) nem azért akarnám, hogy maradjon, mert ha meghal, nem lesz pénzem, hanem azért, mert szeretem és féltem őt.

2023. okt. 10. 15:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Irass magadra vegrendeletet mindenerol aztan hagyd utazgatni. Szereted es felted ? Ki vagy te,hogy korlatozzal egy masik felnott embert a szabad akarataban?
2023. okt. 11. 05:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Riasztó, hogy valaki egy ilyen helyzetben csak a pénzre tud gondolni és nem félti a párja ÉLETÉT. Aki igazán szeret, az ilyenkor attól fél, hogy a párja meghalhat, vagy sokat szenvedhet. És ez független a vallástól.
2023. okt. 12. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!