Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ebben a helyzetben?
Döntsd el, hogy akarsz-e füllentésre/kamuzásra hajlamos alakkal együtt maradni.
Tulajdonképpen én abból amit lejegyeztél egyáltalán nem hiszem el, hogy nem csalt meg legalább flörtölés formájában.
Bár lehetséges, hogy állandóan ellenőrzés alatt tartod, sőt korlátozod és amiatt hazudik folyamatosan. Ha olyasmi áll fenn azon csodálkozom, hogy még nem rúgott ki. Ha pedig kettő között az egész szituáció; vagyis megszabnád,hogy kivel meddig legyen annak hatására, hogy keveset foglalkozik veled, akkor is az a meglepő, hogy még mindig együtt vagytok. Természetesen szeretheted te, de nem sok értelmét látom.
Barátom a kapcsolatunk vége felé kezdte ezeket hogy simán egy pubban volt csak pasihaverokkal csak nekem mégis hazudgált hogy otthon van.
Addig soha nem volt hazudós.
A semmiből (amiert hazudni se kéne)csinált mégis kamukat titkolozasokat.
Később meg allandoan veszekedett beszólt tiszteletlen lett. Kiprovokálta a szakítast de ugy hogy mindog azt mondta örökké akar velem lenni, a duma mindig más volt, de egyre szemetebb lettvl velem. Szavakkal mart bántott mindig es egyre brutálisabban. De a duma még ekkor is ez volt hogy feleségül is akar venni!
Egyszeruen kiprovokálta a szakítast olyan szintekig is elment.
Azutan néha van akiket d.g neha nincs, szoval nem vmi szerelem lehetett az egesz mögött egyszeruen nem èrtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!