Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék ebben a helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Végső elkeseredésemben írok ide, ugyanis tanácstalan vagyok. A párom hazudott nekem múlthéten arról, hogy hol van. A barátaival volt, tehát nem arról van szó, hogy megcsal, viszont az 100% hogy hazudott nekem. Azt mondta nekem, hogy itthon van, de kiderült egy üzenetéből, hogy hajnalban ért haza. Többször is rajta kaptam már őt kisebb hazugságokon, és úgy érzem ezt már nem bírom neki elviselni, de hihetetlenül fáj ba belegondolok abba, hogy elveszítem őt. Feltétel nélkül szeretem őt, de úgy érzem ezt már nem nézhetem el neki. Mit tegyek? A szívem szakad meg sajnos :(
2023. okt. 7. 11:06
 1/5 anonim ***** válasza:
60%
Aztán lehet meg is csal, csak az nem derült ki. Dobd ki a francba!
2023. okt. 7. 11:09
 2/5 anonim ***** válasza:
95%

Döntsd el, hogy akarsz-e füllentésre/kamuzásra hajlamos alakkal együtt maradni.

Tulajdonképpen én abból amit lejegyeztél egyáltalán nem hiszem el, hogy nem csalt meg legalább flörtölés formájában.

Bár lehetséges, hogy állandóan ellenőrzés alatt tartod, sőt korlátozod és amiatt hazudik folyamatosan. Ha olyasmi áll fenn azon csodálkozom, hogy még nem rúgott ki. Ha pedig kettő között az egész szituáció; vagyis megszabnád,hogy kivel meddig legyen annak hatására, hogy keveset foglalkozik veled, akkor is az a meglepő, hogy még mindig együtt vagytok. Természetesen szeretheted te, de nem sok értelmét látom.

2023. okt. 7. 11:12
 3/5 anonim ***** válasza:
72%
A 2-es válaszoló második felében írtakkal értek egyet. Úgymond " muszájból" hazudik.
2023. okt. 7. 11:17
 4/5 anonim ***** válasza:
91%
A hazugság egy tünet. Vagy korlátozod, vagy ő hiszi azt, rossz családi minták alapján, hogy gond lenne az őszinteségből. Bárhogy is alakul, bárhogy is döntesz, mindenképpen kellene egy tisztázó megbeszélés erről a témáról, hogy miért hazudik és neked ez hogy esik.
2023. okt. 7. 11:20
 5/5 anonim ***** válasza:
54%

Barátom a kapcsolatunk vége felé kezdte ezeket hogy simán egy pubban volt csak pasihaverokkal csak nekem mégis hazudgált hogy otthon van.

Addig soha nem volt hazudós.

A semmiből (amiert hazudni se kéne)csinált mégis kamukat titkolozasokat.

Később meg allandoan veszekedett beszólt tiszteletlen lett. Kiprovokálta a szakítast de ugy hogy mindog azt mondta örökké akar velem lenni, a duma mindig más volt, de egyre szemetebb lettvl velem. Szavakkal mart bántott mindig es egyre brutálisabban. De a duma még ekkor is ez volt hogy feleségül is akar venni!

Egyszeruen kiprovokálta a szakítast olyan szintekig is elment.

Azutan néha van akiket d.g neha nincs, szoval nem vmi szerelem lehetett az egesz mögött egyszeruen nem èrtem.

2023. okt. 7. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!