Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket zavar, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavar, ha a párotok nem szégyenlős más előtt?

Figyelt kérdés
23/L vagyok és van egy barátom, 24/F. Albérletben lakunk és átjött a legjobb barátja meg annak a párja. Közben a párom elment fürdeni és amikor végzett kijött hozzánk teljesen pucéran. Köpni-nyelni nem tudtam, kb. Egy fél percig előttünk így, de a haverja barátnője nem tudta kevenni a szemét róla. Mikor elmentek, akkor felhoztam, higy miért csinál ilyet és mondja, hogy a legjobb barátja előtt nem szégyenlős és a barátnője is látta már így. Meg mondja, hogy előttük én is lehetek pucér, a haverja úgy sem látott még ilyen melleket. Szerintetek ez normális, vagy magamutogató? Tu hogy reagálnátok?
2023. okt. 7. 07:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A nagyfarkúaknak általában jó nője szokott lenni, szép mellekkel.

Amúgy egyetértek veled.

2023. okt. 7. 12:17
 12/12 Noren1989 ***** válasza:
#11 mesélj még
2023. okt. 7. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!