Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar, ha a párotok nem szégyenlős más előtt?
Màr mindenkit megdugott a "baràtod", aki làtta a műszert.
Én sem vagyok vmi szemérmes, de felveszek valamit, ha àtjönnek hozzàm.
Ez esetben minimum egy türcsit.
Nudista vagyok, a legjobb barátommal is szoktunk járni nyáron, teljesen természetes hogy nem vagyunk szégyenlősek egymás előtt.
De ha a barátnőjével jönne át, nem jönnék ki a fürdőből egy szál faxban. Esetleg csak akkor, ha a csajjal is nudiztunk már, de akkor nyilván ha látom rajtad, hogy köpni-nyelni nem tudsz, elmagyarázom ott rögtön az okát. Mondjuk ez esetben a haver bnője nem nézné előtted gúvadt szemekkel, mivel már nem először látja.
Én inkább vmi szexuális töltetet vélek felfedezni a dolog mögött, esetleg csinálták régebben 3-asban. Most meg célozgat rá, hogy te is mutasd meg magad nekik, aztán mehet a 4-es.
Ezt tisztáznotok kellene mindenképp, hogy tisztán láss!
Aztán eldöntöd, hogy ez neked belefér vagy sem!
"Ilyen mellek " és " ekkora farok" ..
Jól kiegészítitek egymást,de egyébként a barátod egy nagy tapló.Ha elém a barátom elém jönne,főleg ha többen is ott vannak, azt hiszem elgondolkodnék a barátságról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!