Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket zavar, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavar, ha a párotok nem szégyenlős más előtt?

Figyelt kérdés
23/L vagyok és van egy barátom, 24/F. Albérletben lakunk és átjött a legjobb barátja meg annak a párja. Közben a párom elment fürdeni és amikor végzett kijött hozzánk teljesen pucéran. Köpni-nyelni nem tudtam, kb. Egy fél percig előttünk így, de a haverja barátnője nem tudta kevenni a szemét róla. Mikor elmentek, akkor felhoztam, higy miért csinál ilyet és mondja, hogy a legjobb barátja előtt nem szégyenlős és a barátnője is látta már így. Meg mondja, hogy előttük én is lehetek pucér, a haverja úgy sem látott még ilyen melleket. Szerintetek ez normális, vagy magamutogató? Tu hogy reagálnátok?
2023. okt. 7. 07:30
1 2
 1/12 Noren1989 ***** válasza:
100%

Màr mindenkit megdugott a "baràtod", aki làtta a műszert.

Én sem vagyok vmi szemérmes, de felveszek valamit, ha àtjönnek hozzàm.

Ez esetben minimum egy türcsit.

2023. okt. 7. 07:39
 2/12 A kérdező kommentje:
Hát igen, büszke is a szerszámára. Talán az nem zavart volna, ha a legjobb barátja előtt pucér, de egy lány előtt is, aki úgy nézte, mint a friss vacsorát..
2023. okt. 7. 07:43
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy ezzel felvezet valamit? Mondjuk a swinger-kérdést? Nem zárnám ki...
2023. okt. 7. 08:06
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, sosem mondott vsgy utalt ilyenekrol semmit. Mindig mondja, hogy mennyire szeret engem es imadja sz slakomst, nem hiszem ilyenbe belemenne
2023. okt. 7. 08:08
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem meri kimondani, hanem így próbál rávezetni, hogy te mondd ki, hogy milyen jó lenne egy párcsere vagy gruppen a legjobb haverokkal.
2023. okt. 7. 08:20
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Egofényezés neki ez. Ezek célzott dolgok, oka van hogy így mutatkozik. Vagy ego, vagy a csajtól akar valamit.
2023. okt. 7. 09:16
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nudista vagyok, a legjobb barátommal is szoktunk járni nyáron, teljesen természetes hogy nem vagyunk szégyenlősek egymás előtt.

De ha a barátnőjével jönne át, nem jönnék ki a fürdőből egy szál faxban. Esetleg csak akkor, ha a csajjal is nudiztunk már, de akkor nyilván ha látom rajtad, hogy köpni-nyelni nem tudsz, elmagyarázom ott rögtön az okát. Mondjuk ez esetben a haver bnője nem nézné előtted gúvadt szemekkel, mivel már nem először látja.

Én inkább vmi szexuális töltetet vélek felfedezni a dolog mögött, esetleg csinálták régebben 3-asban. Most meg célozgat rá, hogy te is mutasd meg magad nekik, aztán mehet a 4-es.

Ezt tisztáznotok kellene mindenképp, hogy tisztán láss!

Aztán eldöntöd, hogy ez neked belefér vagy sem!

2023. okt. 7. 09:41
 8/12 anonim ***** válasza:
77%
Igen, zavarna, mert hatalmas kulturális különbség van köztünk.
2023. okt. 7. 09:54
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
#7-el egyet kell hogy értsek. N
2023. okt. 7. 10:25
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

"Ilyen mellek " és " ekkora farok" ..

Jól kiegészítitek egymást,de egyébként a barátod egy nagy tapló.Ha elém a barátom elém jönne,főleg ha többen is ott vannak, azt hiszem elgondolkodnék a barátságról.

2023. okt. 7. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!