Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha már tudatosan utasítom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már tudatosan utasítom vissza páromat, akkor ez már az elhidegülés? A kapcsolat vége?

Figyelt kérdés
mi már 6 év együtt vagyunk, együtt élünk. mindig is voltak kisebb problémák a kapcsolatunkban, de mindig megtudtuk oldani, szeretjük egymást. viszont az anyagi problémák miatt annyi volt a veszekedés, hogy már kicsit belefáradtunk "egymásba". pár hónapja érzem azt, hogy nem szivesen vagyok a párommal, már nem tudom hosszútávon a jövőmet elképzelni vele, mintha csak úgy lennénk egymás mellett, de semmi szenvedély, szerelem, romantika. és amikor próbál a kedvemben járni, szinte tudatosan nem érzem jól magam vele. pedig szeretem, de valahogy olyan fura érzések ezek. már nem szeretem őt? vagy kihült a kapcsolatunk? vagy egyszerűen ez csak ilyen időszak? jó lenne "megtudni" az érzéseimet, de hogyan? 28/N
2010. okt. 18. 14:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát egy párkapcsolathoz 2 ember kell és te mer érzed azt h vmi nincs a rendjén akkor az baj

Szóval ha ez sokáig így marad akkor nem lesz jó vége mer ebből egyenes ágon az fog jönni könnyeben leszel elcsábítható mivel nem tart vissza már semmi

Szóval inkább mondd meg neki hogy ezt és ezt érzed lehet h rossz lesz neki de végül is jobb mintha megtudná h megcsaltad vagy ilyenek

Amúgy meg nem használd a tudatos szót mivel ilyen érzést ember ösztönösen nem érez

Ebben különbözünk az állatoktól

2010. okt. 18. 14:16
 2/2 anonim ***** válasza:
*ne használd:)*
2010. okt. 18. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!