Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az hogy egy pasi ha “megszerzett” utána nen akar programokat?
Mielott osszejottunk folyton etterem, kirandulas, mozi stb
Most meg “inkabb maradjunk otthon”
Hogy lehet egy ferfinel elerni hogy csinaljunk valamit hetvegen?
Csak elakartam menni kirandulni addig amig jo ido van, de az volt a valasz hogy “tul messze van”
Csajok ti hogy eritek el hogy a parotok programozzon?
Én általában az ismerkedés szakaszában felmérem, hogy a pasi miket csinált eddig. Ha utazni szeretek, akkor megkérdezem, merre utazott már a világban, hol volt az idén. Ha túrázni, kirándulni, akkor kérdezgetem, hogy hol járt már, milyen gyakran, kikkel jár. Stb. Szóval felmérem azt, hogy alapból miket szeret csinálni akkor, ha nincs mellette senki. ha semmit, de a kedvemért megtesz ezt-azt, az előrejelzi, hogy ez csak beetetés, nem a személyisége része, nem saját igénye.
Amúgy meg egyetértek azzal, hogy mondd el neki egyértelműen, hogy mit szeretnél csinálni. Ha lemondogatja, kifogást talál, akkor szembesítsd azzal, hogy nem ilyen volt az elején, és te olyan pasit keresel, aki hasonló érdeklődési körrel rendelkezik.
Igen ezt a “felmerest” en is megcsinaltam
Es utazott kirandult mindent csinalt,
Csak most nem akar erdekes
Lehet csak en gondolom tul, es eloszor feljott a tema es maris panikba esel mert sokszor ebbe beleestem
Ezert felmerem az elejen hogy szeret e kirandulni a pasi
Hat az lesz majd szemelyesen leulok vele beszelni hogy akkor ez most mi
Beetetes volt vagy csak most szimplan ninxs kedve vagy mi van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!