Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt a férfiak?
A párom gyakran likeolja onlyfanses lányok képeit. Gyakran úgy, hogy egyébként olyanok ezek a lányok akik elvileg nem az ideáljai (eddig mindig azt mondta, hogy nem szereti a mű melleket meg a szőkéket, mégis likeolja őket). Ezt korábbi férfiak is tették az életemben, illetve nagyon sok barátnőm is mondta, hogy amúgy nézegeti likeolja más lányok képeit a párjuk, legyen az onlyfanses vagy sem.
Nekem elég rosszul esik, mert közel sem nézek ki úgy, mint az ilyen nők. Már tényleg mindent megteszek érte, de egyszerűen nem sikerül megütnöm azt a szintet. Illetve a mellem nagyon lóg én is szeretnék műtétet de nincsen rá pénzem egyáltalán. Aztán meg jön a dumájával, hogy mennyire tetszenek neki a melleim meg az alakom meg minden, közben meg akiket belikeol azok közel sem úgy néznek ki mint én, ezért hazugságnak érzem. Lehet valójában nem is tetszem neki.
Azokhoz szólnék akik ilyet csinálnak, miért teszitek, hogy teljesen más külsejű csajokat nézegettek a közösségi médiában miközben a barátnőtök közel sem olyan? Akkor miért vagytok olyan lánnyal aki nem olyan mint ami nektek igazán tetszik?
Sajnos azért csinálja ezt, mert nem jut neki olyan nő.
Egy olyan nőnek ő nem kellene, mert semmilyen szempontból nem tudna villantani neki.
Az, hogy a pasid ilyen okádék valaki, nem a te külsődet minősíti.
K*rva megalàzó, amit művel, ki kellene hajítanod.
Ja és hogy miért van veled?
Mert kell a fix lyuk meg a háztartási csicska.
Ki kéne vágni és olyat találni, aki nem egy takony gerincű, téged szeret és becsül.
Konyorogd ki a nagy szilikonmelleket ajandekba magadnak!!!! Ez a minimum.
Utsna meg egyeb beavatkozasokst ajandekba.
Nem akarom legalizálni a tettét, de keress rá Hevesi Kriszta előadásaira, ő jobban el tudja mondani, kb a lenyeg:
Ez a mikromegcsalás. Itt szó sincs a partnernőről. Nem rólad, neked, ellened szól ez. A férfiak vizuális lények, szeretik nézni a szépet. És annyira tudattalan az egész nézés, likeolás hogy 2 perc múlva megkérdezed hogy miért, nem is emlékszik rá, a képre sem és a nőre sem. Csak pillanatnyi vizuális kielégülés.
Innentől jön az én véleményem:
Ha ez megbeszélésre kerül és zavarja a nőt akkor legyen kedves odafigyelni ezentúl hogy ne lájkolja mert megalázó számodra. Ez legyen a pasi kis magánszférája. Nézegesse rántson rá, de jelét ne adja. (No like, előzmények törlése, bnő imádása)
Te még erősíts az önbizalmadon.
Én teljesen megértelek kérdező. Én is arra következtetnék, hogy nem szeret, ha mást néz. Teljesen más a fontos számotokra.
És szinte biztos vagyok benne, hogy ha választani kell közted, és a nézegetés/likeolgatás között, akkor arról nem mondana le. Sajnos ezt látom általában, de lehet hogy tévedek. Ha nem tud lemondani, akkor az a fontosabb, vagy pedig függő. Viszont akkor ez nem az a szeretetkapcsolat, amit te szeretnél.
És ez nem a te hibád, hiába csinálsz magadból top szépségkirálynőt, ez nem erről szól nála, hanem akkor is nézegetni fog, mert akarja. Ha az lenne a csaja akit nézeget, amellett is nézegetne másokat. Ez egy életmód. Szóval itt nem te vagy a kevés szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!