Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire gáz, ha a feleségem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz, ha a feleségem ego-boostert tart?

Figyelt kérdés

A feleségem szerintem rejtett nárcisztikus, legalábbis erős vonásokat mutat - erre nemrég jöttem rá, illetve arra is, hogy az utóbbi pár hónapban lett egy ego-boostere - az egyik ügyfele.

A faszi éppen válik, folyamatosan üzenget neki minden vacakért, ha a feleségem kirak egy képet a facere, akkor már jönnek a gratulációk, meg majd ő segít, hogy még jobb legyen (mondjuk futásban), épp, hogy el nem olvad.

Konkrét ajánlatot nem tesz, csak polírozza a máját non-stop.

Úgy látom, a feleségemet "szexuálisan" hidegen hagyja, nem is az esete, de nyilván jól esik neki ez a rengeteg bók, dícséret.

Én is sokszor dícsér(t)em, de az én dícséreteim valahogy lepattannak róla, mintha meg se hallaná.

Aggódnom kellene, vagy szóljak neki, hogy tudok róla, vagy mit javasolnátok? Nem vagyok féltékeny típus, de azt sem szeretném, ha hülyének néznének.

2023. okt. 4. 05:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
58%
Sz.rd le engedd el az asszonyt es legyen önállo életed. Akkor majd nem lesz neki erdekes egybol
2023. okt. 4. 05:56
 2/14 Noren1989 ***** válasza:
64%

Nyugodj meg, ezek a dumamatyik dugjàk meg a legtöbb asszonyt.

Nejednek am nincs élete, vagy mi a pénusz van?

2023. okt. 4. 07:37
 3/14 anonim ***** válasza:
52%
Azonnal lapát. Idő kérdése, és félre fog kefélni.
2023. okt. 4. 07:54
 4/14 anonim ***** válasza:
70%
Ezek csak arra valok hogy direkr feltekennyé tegyenek amugy meg a kutyának se kellenének
2023. okt. 4. 07:56
 5/14 anonim ***** válasza:
Ez az a helyzet, amikor te mar nem vagy eleg neki, mint ferfi, es ezert becsatornazza mas ferfiak energiait.
2023. okt. 4. 08:45
 6/14 anonim ***** válasza:
És mi dolga van a nejednek as azzal, hogy lakókkal a képeit?
2023. okt. 4. 08:46
 7/14 anonim ***** válasza:
Már önmagában az óriási gond, hogy ha tényleg nárcisztikus a feleséged, de ez így együtt ... mondjuk, a fickónak is van bőr a képén, hogy egy házas nőnek nyilvánosan flörtöl a profilján. Az már más kérdés, hogy a feleséged adja ehhez a táptalajt, ami megint csak elgondolkodtató.
2023. okt. 4. 09:34
 8/14 A kérdező kommentje:

2es hat a kerdes jo. kicsit igy elvan a maga vilagaban, nagy celjai nincsenek.

van 1-2 luzer baratnoje, akik az elettol is felnek, de ennyi.

7es nem a profiljara irogat, hanem privatban messengeren.

regen is voltak ilyen kis dumahuszarok, de azok legalabb konkret ajanlatokat tettek neki folyton, amiket azert elutasitott.

4-es en is erre gondolok, nem veszi oket komolyan, csak begyujti a "lájkokat".

2023. okt. 4. 11:15
 9/14 anonim ***** válasza:
Te miért nem "lájkolod"?
2023. okt. 4. 11:52
 10/14 A kérdező kommentje:
9es ahogy irtam lajkolom en is, de sok latszata nincs.
2023. okt. 4. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!