Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok mindenre figyelni amit a barátnőm mond?

Figyelt kérdés
24 éves férfi vagyok és eddig minden barátnőmtől megkaptam, hogy nem figyelek arra amit mondanak. Mostani barátnőmmel (Ő 19 éves) 2 hónapja vagyok együtt és ezt abból szűrte le, hogy van pár dolog, amire rákérdez és nem emlékszem, hogy mondta volna. Utána eszembe jut, hogy tényleg ezt mondta, de nyílván akkor már megsértődik. Próbálok ezen javítani, hogy jobban figyelek,de egyszerűen nem tudok annyi információt megjegyezni amiket mondd. Néhe így visszautalok arra, hogy ezt mikor mondta, de azokat észre sem veszi, csak azt, hogy mire nem emlékszek. És ezek közül vannak nagyon apró részletek is. Mit tudnék ezzel csinálni?
2023. okt. 3. 21:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
41%
Azért, drága kérdező, mert nem igazán érdekelnek téged, mint emberek. Nyilvánvalóan nem a személyiségükért vagy együtt velük, ennyi.
2023. okt. 3. 21:39
 2/11 A kérdező kommentje:
A személyisége miatt vagyok vele együtt és érdekel amit beszél, de azért mindenre mégse tudok emlékezni.
2023. okt. 3. 21:41
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell mindenre, de a lényeges dolgokra kell. Ha amúgy is szeleburdi vagy, rendezetlen, akkor nem csoda. Az én párom míg nem jártunk (munkahelyen ismerkedtünk meg) mindenféle női névvel illetett, mert nem tudta megjegyezni. Persze másét se, akik újak voltak, idő kellett neki hozzá. Rossz az arcmemóriája is, de a munkáját, vagy a "ferfimunkát" főzést vágja. Úgyhogy vannak ilyen típusú emberek is. Lehet máshová koncentrálsz, lehet te neked más fontos mint neki és ezért felejted el. Ha az utóbbi, akkor nem illetek össze, bár szerintem itt a koncentráció hiányával van gond.
2023. okt. 3. 21:44
 4/11 anonim ***** válasza:
30%
Tudnál, ha akarnál. Ne álmodozz, miközben beszélnek hozzád.
2023. okt. 3. 21:45
 5/11 anonim ***** válasza:
79%

Adhd?

Amúgy adhd nélkül se kell mindenre emlékezni.

Sztem tisztazd le h ez van, te igyekszel de nehéz fejben tartani. Legyen a segítségedre és ne tamadjon, cserébe legalább második esetre jegyezd meg

2023. okt. 3. 21:47
 6/11 anonim ***** válasza:
64%
Velem is ez van sokszor, de én mindenkinek jelzem, ha ilyen helyzet van, hogy néha nem működik a memóriám, egyébként senki nem sértődött még meg ezen soha. Semmi köze ahhoz, hogy mennyire érdekel a másik.
2023. okt. 3. 21:47
 7/11 anonim ***** válasza:
59%

Mióta gyermekem van, azóta végtelen türelmet is gyakorlok ez ügyben. :)

A csajok még valószínűleg ebből akarják leszűrni, hogy szereted e őket, hogy oda figyelsz e rájuk. De ha ez nehezen megy, vagy ilyen probléma akkor kommunikáld le velük. Ha normális akkor megerti. Csak jól szeretgesd meg mellé és azt se hagyd hogy emiatt ócsároljon

2023. okt. 3. 21:51
 8/11 anonim ***** válasza:
17%
Az az élet, hogy emlékszel dolgokra. Azok miatt vagy valaki. Akinek nem megy, az semmi. Nekem barátnak sem kéne ilyen semmi.
2023. okt. 3. 21:53
 9/11 A kérdező kommentje:
3, 5, 6, 7, köszi a tanácsot ment a plusz jel. Amúgy szerintem olyan ember nincs, aki mindig mindenre emlékszik.
2023. okt. 3. 21:56
 10/11 anonim ***** válasza:
23%
Semmit, feledékeny vagy ennyi. Keress egy hasonló képességű lányt.
2023. okt. 3. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!