Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szex után vonzalom csökkenése?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex után vonzalom csökkenése?

Figyelt kérdés

Egyik nap a szex reggel esett meg, így készülődni csak utána kezdtem el. Aznap kifejezetten vonzó szettben készültem utcára lépni, így büszkén mutogattam magam a páromnak. Bókolt, majd amikor látta rajtam, hogy több reakciót várok, akkor azt mondta, hogy "Baba, öt perce szexeltünk, nem lesz ugyanolyan izgalmas". Amikor rá kérdeztem, hogy ő ezt hogyan értette, akkor azt felelte, hogy "Azt hittem, hogy szexuális reakciót vársz, az meg rögtön szex után nem lesz, de nagyon csinos vagy".

Bevallom, nem értem, és nem akarom rosszul felfogni a dolgot. Normális, hogy szex után nem ugyanolyan intenzív számára, ha szexi a barátnője? 23n

2023. okt. 3. 13:43
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Mármint milyen faszi? Akiről a 9es beszél, vagy az enyém?
2023. okt. 3. 16:52
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy picit alacsony az önértékelésed és nagyon keresed a külső igazolást a párodtól, hogy folyamatosan dicsérjen és vonzónak tartson. Szex után ez a tompaság csak átmeneti, hiszen épp kielégült. De az érzések irántad meg az általános vonzalom nem csökken.

Viszont jó lenne, ha nem pörögnél rá ennyire a külsődre és ne féltékenykedj, mert ez az önbizalomhiány sok probléma forrása lehet még.

Hidd el, vonzónak tart és ha amúgy minden rendben van a kapcsolatban, akkor biztosan nagyon szeret és értékel. Már csak neked kéne elhinned magadról, hogy tőle függetlenül is értékes vagy. Az egészséges önbizalom mindkét nem esetében kisugárzik és igen szexi! :)

2023. okt. 3. 18:20
 23/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod! :)
2023. okt. 3. 19:01
 24/27 anonim ***** válasza:
0%
Nem biztos, de szerintem tuti nem szerelmes beléd nagyon, csak kéjvágya van feléd, amit sokszor össze kevernek a szerelemmel! Én az említett esetében, ha szerelmes vagyok, tuti tovább megyek, ha más nem egy picivel...
2023. okt. 4. 09:05
 25/27 A kérdező kommentje:
A szerelem viszont nem relatív. Mindneki másképp éli meg.
2023. okt. 4. 09:11
 26/27 anonim ***** válasza:
0%
Áltasd csak magad... Nekünk mindegy.
2023. okt. 4. 09:20
 27/27 A kérdező kommentje:
Nem áltatom. Pont
2023. okt. 4. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!