Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
A helyzet, hogy a barátnőmmel már 2 hónapja vagyunk együtt és 1 hónappal ezelőtt történt egy eset, hogy valaki ráírt azzal az indokkal, hogy ismerkedni szeretne. A barátnőm szépen válaszolt neki és még beszélni is leállt vele és 1 nap után írta le neki, hogy "bocsi van barátom" ezt miután kérdöre vontam, kiakadt és hazudott, hogy mondván csak 2 mondatot váltottak és utána írta le, hogy barátja van, de viszont én aznap láttam a telóját (mert elöttem nyomkodta) és sokkal többet írt vele mint 2 mondat. Erre az volt a válasza, hogy arra nem emlékezett és ezért mondta, hogy csak 2 mondat erejéig váltottak szót.2023. okt. 3. 08:04
11/13 A kérdező kommentje:
Nem flörtölt vele mivel a beszélgetés nagy részét láttam, nyilván ha az is lett volna akkor szakadt volna nálam a cérna és viszlát
2023. okt. 3. 10:52
12/13 anonim válasza:
Amit te szeretnel, az nem megbeszeles kerdese, hanem ertekrend. Az pedig nem beszelgetes hatasara valtozik, hanem fejlodninkell hozza, onismeret, erettseg, onfejlesztes, gondolkodasmod szinten. Ez pedig nem tortenik meg magatol, nagy foku tudatossag es elkotelezettseg szukseges hozza. O pedig eddig ilyenbe nem is kezdett. Most ugyanazt a hibat keszulsz elkovetni, amit a nok szoktak, amikor majd ok meg akarjak szeliditeni a rosszfiut. Ettol fuggetlenul belemehetsz, de a koppanasra keszulj fel, ha elso kezbol akarsz tapasztalatot szerezni egy ilyen szituaciorol. A parkapcsolati erettseg hianya mindig red flag, ferfiaknak, noknek egyarant.
13/13 A kérdező kommentje:
Kár, hogy már az ember kiépít egy bizalmat a párjával és ilyen mód visszaélnek vele.. az egész szituációt nem értem.. mindegy, mindenesetre nem dobom a tűzbe az eddig kiépített kapcsolatunkat, de ezentúl én is másképp állok majd a dolgokhoz. Köszönöm mindenki nézőpontját, véleményét!
2023. okt. 3. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!