Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy történik hétköznap nàlatok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy történik hétköznap nàlatok?

Figyelt kérdés

Barátnőm 8tól 5ig dolgozik, 800méterre van tőlünk a munkahelye.

5 után elindul, megáll útközben nálam - és fél 6 körül érünk haza.

Viszont ő innentől nem csinál semmit itthon. Max tvzik eszik, meg zuhanyzik. Semmi otthoni teendő.

Én azért teszek veszek itthon.

Nem tudom vele megertetni h ha hétkozben csak 1 2 dolgot csinálna minden nap vagy haladna a saját dolgaival nem menne el a Vasárnap ezekkel és tudnánk együtt lenni.

Mert mindig azon puffog h nincs ideje semmire, meg hétvégéje se..mert ha lenne program szinte mindig azért mondja le mert mosni kell, porszívótni stb..

Együtt csináljuk, meg sokszor megcsinálom én de akkor is..

2023. okt. 3. 00:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
És te? Melózol? Hol? Mit?
2023. okt. 3. 01:15
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom munka után már fáradt ezekkel foglalkozni és ki szeretne kapcsolni
2023. okt. 3. 03:36
 3/12 anonim ***** válasza:
78%
Nincs azzal semmi baj ha ki akar kapcsolni esténként. Hétvégén megcsinálja, nem?
2023. okt. 3. 03:43
 4/12 anonim ***** válasza:
25%
Örülj, hogy legalább zuhanyzik
2023. okt. 3. 03:45
 5/12 anonim ***** válasza:
67%
Valószínűleg depressziós.
2023. okt. 3. 07:56
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Régebben külön élve mostani párommal hét közepén randiztunk egyszer és hétvégenként folyamatosan együtt voltunk. Igazából én igénylem az egyedüllétet is. Nyáron költözött hozzám, múlt héten lett új 2-műszakos állása. A reggeles héten többnyire együtt főzünk, sokszor együtt filmezünk, néha külön-külön elfoglaljuk magunkat, én barátokkal esténként szoktam chat-elni.

34/F

2023. okt. 3. 08:42
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mekkora házban lakik/laktok, hogy programokat kell lemondani a takarítás miatt, én is mindig szombaton intézem a takarítás nagy részét (amit hétköznap megcsinálok, azok olyan dolgok, amiket szintén meg kell csinálni hétvégén is, pl mosogatnivaló nyilván lesz újra), hétköznap inkább pihenek, de soha nem kellett amiatt még semmit lemondanom, mert takarítanom kell :DD Még egy nagyobb lakásban is max egy óra, ha nagyon precíz akarsz lenni, szóval ez vagy megint a mániákus “a barátnőm egy lusta szar, csak hobbizik de ahhoz sem ért” kérdező nyavalygása, vagy pedig inkább kifogás a barátnő részéről a hétvégi takarítás, mert amúgy nincs kedve veled programozni.
2023. okt. 3. 08:51
 8/12 anonim ***** válasza:
Vagy nem akar veled programokra menni, és ez egy kifogás. Vagy az van, hogy egyszerűen el van fáradva hétköznap, amúgy meg legalább egy picit ki van égve. Mit mond ha megkérdezed? Lelkileg rendben van?
2023. okt. 3. 12:02
 9/12 anonim ***** válasza:
Én fél 5re érek haza a 8 és él órás munkámból, először eszem a nap folyamán (időszakos böjtölök), lepihenek, beszéletek vele, bújok hozzá. És ja, ennyi, 9kor meg elalszom. Házimunkát ritkán csinálok, hobbim nincs nagyon, telefont nyomkodok. Hétvégén szoktunk programozni, vagy ha hétköznap is, akkor munka után elmegyünk vacsizni.
2023. okt. 3. 15:30
 10/12 anonim ***** válasza:
Milyen programot mond le? Lehet az nem tetszik neki, és ez csak kifogás.
2023. okt. 3. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!