Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért válik folyton?

Figyelt kérdés

Jeleztem a páromnak, hogy én érzelmi bántalmazásként élem meg azt, amikor ő eszkalálással kezeli a megbeszélendő ügyeinket.

Erre felemelt hangon, dühtől torzult arccal, káromkodva felelte, hogy elválik tőlem.

Mit tehetek én azért, hogy ő konstruktívan álljon a problémáinkhoz?

2023. okt. 2. 08:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szólsz neki egyszer szèpen hogy beszèlni szeretnèl vele. Ha nem figyel szólsz neki mègegyszer. Válassz olyan időpontot amikor nem csinál mást. (Dolgozik, játszik stb..) ha nem reagál vagy veszekszik akkor elkezdesz egy kicsit te is hátrálni.

Ha felemeli a hangját szólsz neki hogy benned ez fèlelmet kelt.

Ha semmire nem reagál normálisan akkor megmutatod hol az ajtó neki..

2023. okt. 2. 08:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondd neki, hogy váljon el nyugodtan!
2023. okt. 2. 08:08
 3/8 anonim ***** válasza:
79%

Hogy lehet ilyen vadbarmokkal együtt élni?

Ja tudom, úgy hogy a másik is egy barom(ha más nem azért, mert azt gondolja hogy el kell ezt viselnie)

2023. okt. 2. 08:13
 4/8 A kérdező kommentje:
Rendesek vagytok, hogy ilyen gyorsan segítetek. Köszönöm!
2023. okt. 2. 08:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Parasztokat nem tudsz intelligenssé tenni. Kár a gőzèrt.
2023. okt. 2. 08:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem az ilyen embereket. Kimondta a másik, hogy vége, válni akar. Eleve egy kalap xar a kapcsolat. Te meg úgy élsz vele tovább, mintha semmi se hangzott volna el. Miért nem csomagolsz? Miért nem a válás részleteit beszélitek meg?

Szerinted ez egy mûködô házasság?

2023. okt. 2. 09:04
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint kapálozik a férjed és folyton elakarja érni, hogy váljatok el azért nem viselkedik felnőttként melletted mert elakar VÉGLEG ijeszteni maga mellöl , neki már nincs miért megérteni téged mert nem akar
2023. okt. 2. 09:06
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért akarsz bármit is tenni azért, hogy megváltoztasd a felfogását, amikor egyértelmű és nyilvánvaló, hogy ő nem a megoldásra törekszik, hanem púp vagy a hátán? Ha kicsit is fontos lennél számára, megtalálná a közös hangot veled.

Ülj le és gondold végig, hogy tényleg úgy akarod-e leélni az életed valakivel, hogy állandóan attól kell rettegned, hogy mi lesz a reakciója, ha el mered mondani az érzelmeidet? Ez nagyon nem normális! Ez nem egy kiegyensúlyozott kapcsolat, hanem uraló/önző hozzáállás.

2023. okt. 2. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!