Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő volt a legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő volt a legtöbb kihagyás, amikor nem szexeltél a pároddal? Miért? Hogy viselted?

Figyelt kérdés
Nekünk: 5 hét, a párom munkahelyváltása + költözése miatt, hát elég nehezen viseltem. Most úgy néz ki, újra rendben leszünk, de őszintén remélem hogy ez nem fordul elő újra :D
2023. okt. 1. 13:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
22%
elő fog. kicsit hízol és bumm.
2023. okt. 1. 14:00
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Három év! 🤣🤣 összehoztam itt a gyakorin egy távkapcsolatot egy Szlovákiai csajjal, aki még 17 volt akkor, három évig voltunk "együtt" és azon kívül, hogy ujjaztam egy kicsit néha semmi se történt. Mondjuk mert nem is akartam! 🙄😅 ő csóri már szobára akart volna menni. Aztán mikor fortó lett a talaj dobtam.
2023. okt. 1. 14:09
 3/14 anonim ***** válasza:
50%
4. éve. Mert nincs rá lehetőség. 33N de nensokrára talán lesz.
2023. okt. 1. 14:15
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

8 hónap

1 évesen megtanult járni a fiam és annyira fárasztó volt vele minden nap a munka mellett , hogy egyikünk se vágyott a szexre az állandó testi de főleg idegi kimerültség miatt 😅

2023. okt. 1. 14:19
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Jó fél év, betegség (nem nemi) miatt.
2023. okt. 1. 14:21
 6/14 anonim ***** válasza:
74%
6 hét. :)
2023. okt. 1. 14:39
 7/14 anonim ***** válasza:
70%
Valamivel több, mint 2 hónap. Amikor a második gyerkőc született, utána én teljesen padlót fogtam minden értelemben, szexre még csak gondolni se akartam. Azért csak összehoztuk, bár azóta sem túl gyakori, de legalább most már kívánnám, most csak a kicsi nem hagyja :D
2023. okt. 1. 14:40
 8/14 anonim ***** válasza:
10 nap, mert külön voltunk utazás miatt. Rossz volt, lassan telt az idő, de utána hatalmasakat élveztünk mind a ketten.
2023. okt. 1. 15:14
 9/14 anonim ***** válasza:
Durván 2 hónap,miután a második gyerek megszületett
2023. okt. 1. 16:07
 10/14 anonim válasza:
0%

90 év

Gyerekkel úgy is sok baj van, az asszony meg sokba kerül

2023. okt. 1. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!