Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már, hogy többet kezdtetek érezni egy harmadik személy iránt?
Hogyan végződött a dolog? Sikerült megtalálni és megoldani a problémát a kapcsolatotokban, esetleg szakítás, válás lett a vége?
Ha megpróbáltátok rendbe hozni a kapcsolatot, mi lett a vége? Sikerrel jártatok? Hogyan próbálkoztatok?
Illetve volt olyan, aki azt érezte, hogy nincs értelme esélyt adni a kapcsolatnak és azonnal kilépett?
Összejöttetek a harmadik személlyel végül? Kapcsolat lett belőle vagy szeretői kapcsolat?
Köszönöm, ha megosztjátok velem a történeteteket, akár úgyis, hogy a másik oldalon voltatok és miattatok ingott meg valaki vagy a párotokkal történt ugyanez.
Volt olyan h parom mellett vagyakoztam valakire de sosem leptem meg h megcsaljam mert a Pasimmal elvoltam.
Aztan volt olyan h engem csaltak meg, en szakktottam, ok osszejottek ossze is hazasodtak
Most szereto vagyok, masik oldalt lakotarsi a hazassag de emberileg szeretik egymast csak sex intimitas nincs, szeret a szeretom, igaz nem nem szerelmes, de nem csak sexre hasznal, igy nem zavar h nem valik mert megkapom a torodest tole.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!