Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Előfordult már, hogy többet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult már, hogy többet kezdtetek érezni egy harmadik személy iránt?

Figyelt kérdés

Hogyan végződött a dolog? Sikerült megtalálni és megoldani a problémát a kapcsolatotokban, esetleg szakítás, válás lett a vége?

Ha megpróbáltátok rendbe hozni a kapcsolatot, mi lett a vége? Sikerrel jártatok? Hogyan próbálkoztatok?

Illetve volt olyan, aki azt érezte, hogy nincs értelme esélyt adni a kapcsolatnak és azonnal kilépett?

Összejöttetek a harmadik személlyel végül? Kapcsolat lett belőle vagy szeretői kapcsolat?

Köszönöm, ha megosztjátok velem a történeteteket, akár úgyis, hogy a másik oldalon voltatok és miattatok ingott meg valaki vagy a párotokkal történt ugyanez.

2023. szept. 30. 20:18
 1/6 anonim ***** válasza:
38%
Úgy végződött, mint egy tipikus Tarantino filmben.
2023. szept. 30. 20:25
 2/6 anonim ***** válasza:
93%
Elő,elhesegettem még a gondolatot is és nem történt semmi. Maradtam a kapcsolatomban amit helyrehoztam.
2023. szept. 30. 20:40
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
Ugy ismerkedtunk meg, hogy o hazassagban elt gyerekkel, en kapcsolatban. Az en kapcsolatom halott volt, az ove haldoklott. Sokat beszelgettunk a munkahelyen, aztan egy csok elcsattant, en par nappal kesobb, o pedig egy honappal kesobb elkoltozott es hivatalosan is osszejottunk. Ez a covid kezdeten volt, tehat 3,5 eve, fel eve hazasok is vagyunk. Nekunk bejott, szerelmesek vagyunk. Ja es sosem voltunk szeretok, nem fekudtunk le addig amig az elozo kapcsolatainkat le nem zartuk.
2023. szept. 30. 21:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de neki csak egotuning voltam, én viszont szerelmes lettem. A házasságom teljesen kihűlt addigra. Érdekből együtt maradtunk. Én sérültem annyit attól a férfitól, hogy ne lássam értelmét elválni. Nem hiszek abban, hogy valaki engem szerethet még. Sokkal nagyobb baj, hogy biztosan tudom, hogy én már nem tudok szeretni.
2023. okt. 1. 23:02
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, most két pasim van (és tudnak róla).
2023. okt. 5. 20:33
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Volt olyan h parom mellett vagyakoztam valakire de sosem leptem meg h megcsaljam mert a Pasimmal elvoltam.

Aztan volt olyan h engem csaltak meg, en szakktottam, ok osszejottek ossze is hazasodtak

Most szereto vagyok, masik oldalt lakotarsi a hazassag de emberileg szeretik egymast csak sex intimitas nincs, szeret a szeretom, igaz nem nem szerelmes, de nem csak sexre hasznal, igy nem zavar h nem valik mert megkapom a torodest tole.

2023. okt. 28. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!