Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen gyakorlati lépéseket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakorlati lépéseket tettél a kapcsolat megmentéséért?

Figyelt kérdés
Tehát amikor adtatok egy esélyt. Miben kellett javulnotok? Sikerült?
2023. szept. 29. 10:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha megcsalásról van szó (érzelmi is), sok vitáról, bizalmatlanság, féltékenység, bántalmazás (elég verbális), tiszteletlenség, hazugságok, nagyon eltérő személyiség/életvitel/célok, akkor nem lehet helyrehozni, hiába szeretnétek, persze csak ha te gürcölnél, míg a párod csak ígérget, akkor se van értelme.
2023. szept. 29. 10:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez mindig attól függ, mi a gond. A gyakorlati lépéseknek arra kellene irányulni, hogy elháruljon az, ami miatt a kapcsolat nem működik.
2023. szept. 29. 11:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem "esélyt" adtunk, mert fel sem merült, hogy nem együtt kéne lennünk soha. Voltak kisebb problémáink, megbeszéltük, mindketten igyekeztünk figyelni rá a továbbiakban.

Pl egy időben nagyon elmaradoztak a randik, megbeszéltük, aztán elmentünk randizni. Kerestünk egy közös új hobbit.

2023. szept. 29. 12:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem mondom már el neki, hogy folyamatosan arra a dologra gondolok, amikor éppen nem vagyunk együtt. Nem akarok veszekedni. Csak szenvedek belül.
2023. szept. 29. 16:30
 5/6 anonim ***** válasza:
4- és így megéri neked?
2023. szept. 29. 16:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Volt egy idő, amikor mélypontra került a házasságunk.

Sajnos az anyagi és lakhatási gondok és a szinte már a nulla szex teljesen hazavágták a kapcsolatunkat.

Sokat szomorkodtunk, veszekedtünk a kilátástalanság miatt, míg végül a párom egy másik pasi karjai között kötött ki.

Azért sem adtam fel!

Megküzdöttem érte.

Összeszedtem magam és lépésről- lépésre rendbe tettem mindent.

Azóta is együtt vagyunk.

Rossz időszak volt mindkettőnknek és kemény hónapokon mentünk át.

Megbeszéltük hol hibáztunk el és ha hosszú időbe is telt,mire a sebek begyógyultak, de megkérte kitartani.

Az okoskodók,megmondó bölcseknek üzenem;

Ne károgjatok, nem az én cipőmben jártok, foglalkozzatok a saját életetekkel,ne a másét kritizáljátok.

2023. okt. 2. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!