Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a párom más nőkre is vágyik?
Figyelt kérdés
Azt mondja hogy csak viccel, de szerintem ez már nem az. Én mindent megadok neki, szóval ezért sem értem.
25 és 30 évesek vagyunk.
2023. szept. 28. 23:26
11/16 anonim válasza:
Te vagy megint a vicceskedő pasi nője? Meddig húzzátok még?
12/16 anonim válasza:
A te faszid allandoan vicceskedik kerdezo. Legalabb egy eve, az alapjan hogy milyen regota ide irogatsz. Kidobni azota se sikerult, tovabbi jo szenvedest.
13/16 anonim válasza:
A férfiak nagy része ilyen, valahol talán mind ilyenek vagyunk mi férfiak. A kérdés csak az, hogy ez egy vágy marad csak, és normális ember módjára képes veled komoly kapcsolatban gondolkodni, vagy ha adódna egy alkalom, akkor belemenne... 🤔 ezt sosem tudhatod meg. Nincs értelme mást keresni, az se lesz jobb
14/16 anonim válasza:
Sosem fogom megérteni az ilyen embereket!
Kell nekik a másik, de kilépni meg nem akarnak a jelenlegi kapcsolatból.
15/16 anonim válasza:
Hogy értve? Úgy, hogy te nem vagy neki elég vagy úgy hogy más nők is tetszenek neki? Nem mindegy. Ha meg te sem vagy benne biztos kérdezz rá, többnyire azért észre lehet azt venni, ha a szemedbe hazudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!