Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy nő hogyan tudja sokáig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő hogyan tudja sokáig fenntartani egy férfi tiszteletét és szeretetét?

Figyelt kérdés

Férfiakhoz szól a kérdésem 1. sorban:

Jó-e, ha a nő szeret a kedvetekben járni, ha találkoztok egyszer egy héten. pl. megfőzi a kedvenc ételeteket, vagy érzéki gyönyörökben részesít, nem konktrétan a szexre gondolok! Megmarad a nőnek a varázsa, vagy gyakrabban diktálja a nő az iramot és mondja meg, hogy mit akar, mi legyen a program?

2010. okt. 17. 18:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
kölcsönös tisztelet és szeretet, hűség, bizonyítod számára, hogy ő az egyetlen, de attól még kiöltözhetsz, hogy villoghasson veled és tudja, hogy bármikor elveszíthet, ha nem törődik veled. Találhatsz ki programot néha nyugodtan, én nem szeretem, ha mindig én mondom meg mi legyen, a nőnek is szeretek adni egy kis hatalmat, egyenrangú partnerek vagyunk, persze azért férfi dominanciával.
2010. okt. 17. 20:09
 12/14 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok vele,hogy: ha egy csajról minél több dolgot tudok meg, annál inkább kezdem hanyagolni, volt egy csaj aki elmondott néhány szexuális dolgot magáról és én onnantól kezdve enyhén lenéztem. De az sem jó ha túl titokzatos vagy!!!!
2010. okt. 17. 23:01
 13/14 A kérdező kommentje:

Egy tartós párkapcsolatban elkerülhetetlen, hogy idővel egyre többet és többet tudunk meg a másikról. Persze jó, h a mindkét fél igyekszik megtartani saját intimitását is egy kapcsolatban és néha külön utakon járnak, mindkettőnek meg vannak a barátai, és hagyják egymást levegőhöz jutni.

Mégis mi kell egy férfi számára, hogy hosszú ideig egy nő mellett maradjon?

Manapság divatos szö ez a papucs férfis kifejezés, de ugyanezt lefordíthaju egy nőre is, hogy "lábtörlő".

Szóval, jó-e ha egy nő néha ellenkezik és megmondja a véleményét a dolgokról?

2010. okt. 18. 03:30
 14/14 anonim ***** válasza:

egy nő legyen mindig magabiztos és soha ne legyen féltékeny

a hangsúly azon vagy hogy mindig és soha

mert egy-két alkalom felboríthat mindent, a pasi átlát rajtad és kész

2010. okt. 19. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!