Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy próbálnád támogatni a párod ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
A történet az,hogy a párom mindig is hadilábon állt a pénzzel ezért kiment külföldre 3 hónapra dolgozni,ott jól keresett de ezt az összeget nem arra tette félre hogy a tartozasait visszafizesse hanem vett belőle egy motort amire már régóta vágyott(ami részben érthető számomra,hogy a nyomorúság közepette biztos szeretett volna valami jó dolgot is nem csak dolgozni)viszont szerintem ez felelőtlen döntés volt mivel egy hónapja visszajött külföldről és a magyar főnöke akinél volt külföld előtt azt ígérte neki hogy ujra foglalkoztatja viszont valtozott a helyzet es csak heti 1-2 napot tud neki intézni ami alig valamennyi pénz igy most ott tartunk hogy megint semmi pénze és ki kellene fizetnie az albérletét ahol lakik(még külön lakunk) meg az egyéb dolgait és még valamiből élnie is kellene es folyamatosan mondja ezeket gondolkozik hogy mit csináljon(beadta mar sok helyre az öneletrajzat,megy is hetfon interjura)csak az meg 1 hónap mire kap fizetest...ti hogy tamogatnatok? Mit tennetek? Nekem is csak 1 fizetesem van lassan mar az egeszet leadhatnam neki ott tart de akkor en meg mibol elek...igy tanacstalan vagyok hogy segitsek,rossz is hallani hogy igy áll viszont neheztelek is rá amiert nem rakott felre megtakaritast ha szorul a hurok tudjon mihez nyúlni...2023. szept. 23. 20:25
1/14 anonim válasza:
Én 100% hogy ilyen férfival nem lennél együtt. Full felelőtlen, semmi önkontroll. A magyarázgatásod meg, hogy miért vett egy motort, teljesen irreleváns. Nekem ennél magasabban vannak ez elvárásaim egy férfival szemben, mint hogy én aggódjak azért, mert annyira nem futotta neki agyilag, hogy kényelmesen megéljen és tudja kezelni a pénzét.
2/14 anonim válasza:
Sehogy. Kirúgnám úgy ahogy van, egy forintot nem adnék.
De annyira szánalmasak ezek a fogyatékos kérdések... "Lassan már az egészet leadhatom neki" - hát persze. Ilyet nem ír egy nő. Troll.
4/14 anonim válasza:
Nézd ha valakit szeretek, annak segítek akár anyagilag is, de!! Ez nagyon függ a kapcsolat minőségétől..
5/14 anonim válasza:
Ilyenkor inkább egy barát kéne, aki elmomdja neki mekkora egy idióta....
Amíg ő ezt nem tudja, addig ez így is marad. Bár utána se biztos lesz változás.
6/14 anonim válasza:
Mert az ilyen suttyók azok akiknek a kulcslyuk is lyuk ha már nagyon kanosak, azaz csak ürítkezni akarnak. És én például nem vagyok nyilvános vécé ahol egy ilyen lúzer ürítkezhet.
7/14 anonim válasza:
Bocs a 6-os vagyok, egy másikhoz ment volna a válaszom.
8/14 anonim válasza:
Adja el a motort és vegyen egy használt biciklit. Kicsit tekerni kell, de amúgy jó.
9/14 anonim válasza:
Jaa csak a motort se tuti h hamar eladja..
10/14 anonim válasza:
Hány éves hogy ennyi sütnivalója van?
Amúgy te biztos hogy egy ilyen link férfival tervezed az életedet? Nem a te dolgod megoldani az ő felelőtlen viselkedését.
Ha nem marad pénzem albérletre meg a megélhetésre, nem veszek motort. 🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!