Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktassam le a párom a hétvégi tanulásról?
"Megvan a munkának és tanulásnak a maga helye és ideje, és a párkapcsolatnak is. A hétvége arról szól, hogy a két fél amennyit lehet, együtt töltsön el időt fizikailag és szellemileg is."
Ezt nem te fogod egyedül eldönteni, hogy minek mi a rendje, meg hogy mi legyen a prioritás. Neki most a tanulás az, szeretne 2 órát rászánni, egyedül, hogy tudjon koncentrálni, és nem úgy, hogy közben ott zavarogsz mellette. Ezt igazán meg lehetne érteni,és tiszteletben tartani. Gondolom ez csak ideiglenes állapot.
Ha ezzel nyaggatod, és rá akarod erőltetni a saját akaratod csak azt éred el, hogy el fogtok hidegülni.
"Valószínűleg én jóval érettebb vagyok a párkapcsolatra, ezért sem oszthatja a 2-7 válaszadó a véleményem."
Szerintem meg pont hogy éretlenebb vagy, mint az eddigi válaszolók.
"Valószínűleg én jóval érettebb vagyok a párkapcsolatra, "
Te most viccelsz, ugye?
Szerencsétlen párod, meg van aldva veled.
Ja, előző vagyok, nekem a barátnőm rinyált, hogy miért készülök annyit államvizsgára (mérnökként végeztem), de telibe f*stam.
Duplán meglett az eredménye.
1. Olyan eredménnyel végeztem, amire büszke vagyok.
2. A munkámban azóta is számít (akárki is mondja, hogy csak csússz át éppen, én látom azokat a kollégákat, akik így gondolkoztak, annyit is ér a munkájuk.)
3. Máig van olyan, hogy tanulok új dolgokat és ezt nem tudom máshogy, hanem csak ha végeztem a dolgommal. Akár hétvégén.
38f
(Ezért is inkább vagyok egyedül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!