Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belém akarja beszélni a depressziót? Minden dologra ezt mondja

Figyelt kérdés

Még ismerkedés van.

De olyan fura valahogy a pasi.

Bármikor ha pl.olyan van, hogy irom neki hogy "felkeltem, látom nem írtal hianyzott mizu veled. Te nem vagy még fent?" Írja erre hogy ő 4kor kel. Akkor miert nem irtal? Erre ő úgyis alszol akkor. Erre én az mindegy nem szamít attol írhatna:D aztan vissza ír hogy beszeljunk? Hív. És kérdezi mik ezek a kérdések. En meg nevettem hogy ezzel keltem:D hianyzott tőle vmi. Meg nem is tudom én kellek e neki. Még nem ismerem annyira. De sietek indulok meloba. Semmi különös.

Erre meg elkezdi azt kántálni hogy en ilyen pesszimista depresszios vagyok? Ezen lestem hogy mi van? Aztan vmi ilyen irányba ment el az egész. Mintha elkönyvelne annak.(nemhogy megnyugtatna, hanem még belém is vágja a kést, még le is ír, be is szól)

Másik alkalomkor: mondtam neki épp sok a hajtás nálunk, most sok a melo, nemigen tudok lenni, és közben megint éreztetett olyat hogy biztos akkor megint bajom lehet biztos depresszios vagyok. És várta hogy panaszaradatban fogok kitörni a munkám miatt.(holitt szeretem a munkám is, és ha néha pörgés van, azt is)

Komolyan kezd lehozni a pasi az életemről, boldogságról szerelemről.

Minek akarja belémbeszélni azt hogy en egy depressziós f.s nő lennék? Miért nézi ezt bele majdnem minden kontextusba?

Mikor elmondása szerint évek óta nincs nője, tehát nem lehet az hogy biztos vmi olyan kapcsolatból jön amiben az agyára mentek.

Tartok attól hogy megutáltatja magát, miközben nekem kéne ez a pasi, vágyom rá, jó kis beszélgetesekre ölelésekre, ez az, de ezzel hogy mindenbe beleáll es teljesen kicsavar szitukat arra, hogy én egy pesszimist dep.sz.r vagyok, teljesen "megijeszt."

A végèn már tényleg depressziós leszek attól, hogy állandóan ezzel jön. Már félek ha kérdez! Negatív érzéseket rak belém. Ami eddig nem is volt.

Az összes eddigi barátommal nevettünk, elvoltunk, valaki mondta is már rám hogy hedonista lennék, de munkahelyen is a jókedv van, jó a kollektíva, velem még ilyen soha nem történt hogy valaki meg kihozzon magában allandóam egy "dep-nak."

Valami sérülése lehet?

Mit kezdjek.ezzel?

Csak azért érdekel, mert en szerettem volna pl vele szexet is, nagyon tetszik nekem, de így azt sem tudom eltudunk e addig jutni mivel "képen vágva" érzem magam az ilyen elszólásaitól.

#lehetetlen szex #akadalyozó jellem
2023. szept. 21. 20:03
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Tudjuk ki vagy, és sajnos többen meg is állapítottuk annak idején, hogy valami nagyon nincs rendben veled.

Nem bántásképp írom, de hidd el, nem véletlenül bánnak így veled a férfiak.

Én egy jó pszichológust javasolnék mindenképp.

2023. szept. 21. 22:47
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Viszonylag gyorsan sikerült meggyőznöd magad, hogy veled minden rendben, a pasi pedig autista (??? ez honnan jött? ez a szó jutott eszedbe?), sőt, fél óra múlva már nőverő és pszichopata...

Már az, ahogy az előző kapcsolatodról mesélsz, és még azt nevezed atyaúristennek a mostanihoz képest, elég ijesztő. Kötelező és elvárt naponta ezerszer elmondani a hiányzolt meg stb, hát őőő... ott nem esett le, hogy valami nagyon nem frankó, csak itt, akinek fura, hogy ismerkedős fázisban reggelente nekiesel, hogy látom nem írtál, hiányzol stb...?

Nem tudom, a 21-es válaszadó mire gondol (előző kérdéseid alapján írta, amit, feltételezem), de egyetértek vele.

2023. szept. 21. 23:19
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Milyen furcsa, hogy ismét azt láthatjuk, hogy valaki egy korábbi toxikus, uralkodó kapcsolatot tart normálisnak, és valamit ami ettől eltér, ne adj isten még egészséges is lehetne, egyből megkérdőjelez.

Sebaj… majd összeszedsz még pár erőszakos, elnyomó hapsit, mint az exeid, aztán majd rájössz, hogy lehet nem is lett volna akkora baj, ha esélyt adsz egy olyan palinak, aki veled, de nem feletted akart volna lenni.

Viszont amíg magadtól nem jutsz el ide, szvsz mi hiába magyarázunk bármit is.

2023. szept. 22. 06:52
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a pasi is érzi hogy sérült vagy, ahogy itt is felismernek téged az emberek erről a mentális beteg stílusodról, normálatlan gondolkodásmódról.
2023. szept. 22. 07:07
 25/25 anonim ***** válasza:

Igen, eléggé felismerhető a kérdező. Mondjuk úgy, nem valami egészséges a férfiakhoz és a párkapcsolatokhoz való hozzáállása. De segítő tanácsokat, építő jellegű kritikákat elutasítja elég agresszív stílusban, támadni szokott pl. irigy kutyák vagyunk, besavanyodott ronda nők akik biztos magukból indulnak ki.

Át szoktam futni a kérdéseit, de válaszolni kár neki.

2023. szept. 22. 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!