Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belém akarja beszélni a depressziót? Minden dologra ezt mondja
Még ismerkedés van.
De olyan fura valahogy a pasi.
Bármikor ha pl.olyan van, hogy irom neki hogy "felkeltem, látom nem írtal hianyzott mizu veled. Te nem vagy még fent?" Írja erre hogy ő 4kor kel. Akkor miert nem irtal? Erre ő úgyis alszol akkor. Erre én az mindegy nem szamít attol írhatna:D aztan vissza ír hogy beszeljunk? Hív. És kérdezi mik ezek a kérdések. En meg nevettem hogy ezzel keltem:D hianyzott tőle vmi. Meg nem is tudom én kellek e neki. Még nem ismerem annyira. De sietek indulok meloba. Semmi különös.
Erre meg elkezdi azt kántálni hogy en ilyen pesszimista depresszios vagyok? Ezen lestem hogy mi van? Aztan vmi ilyen irányba ment el az egész. Mintha elkönyvelne annak.(nemhogy megnyugtatna, hanem még belém is vágja a kést, még le is ír, be is szól)
Másik alkalomkor: mondtam neki épp sok a hajtás nálunk, most sok a melo, nemigen tudok lenni, és közben megint éreztetett olyat hogy biztos akkor megint bajom lehet biztos depresszios vagyok. És várta hogy panaszaradatban fogok kitörni a munkám miatt.(holitt szeretem a munkám is, és ha néha pörgés van, azt is)
Komolyan kezd lehozni a pasi az életemről, boldogságról szerelemről.
Minek akarja belémbeszélni azt hogy en egy depressziós f.s nő lennék? Miért nézi ezt bele majdnem minden kontextusba?
Mikor elmondása szerint évek óta nincs nője, tehát nem lehet az hogy biztos vmi olyan kapcsolatból jön amiben az agyára mentek.
Tartok attól hogy megutáltatja magát, miközben nekem kéne ez a pasi, vágyom rá, jó kis beszélgetesekre ölelésekre, ez az, de ezzel hogy mindenbe beleáll es teljesen kicsavar szitukat arra, hogy én egy pesszimist dep.sz.r vagyok, teljesen "megijeszt."
A végèn már tényleg depressziós leszek attól, hogy állandóan ezzel jön. Már félek ha kérdez! Negatív érzéseket rak belém. Ami eddig nem is volt.
Az összes eddigi barátommal nevettünk, elvoltunk, valaki mondta is már rám hogy hedonista lennék, de munkahelyen is a jókedv van, jó a kollektíva, velem még ilyen soha nem történt hogy valaki meg kihozzon magában allandóam egy "dep-nak."
Valami sérülése lehet?
Mit kezdjek.ezzel?
Csak azért érdekel, mert en szerettem volna pl vele szexet is, nagyon tetszik nekem, de így azt sem tudom eltudunk e addig jutni mivel "képen vágva" érzem magam az ilyen elszólásaitól.
Oke akkor másra se lesz jó a pasi ezek szerint:(
Közben beugrott vele másik kontextus is:
El akar menni velem valahova kikapcsolódni beülni valahova de beszéltük hogy nem diszko meg pubok (egyikünk se olyan bulizós)hanem csak vmi röpke idöre csendesebb szolodabb helyre.
De közben megemlítettem neki hogy nekem ez teljesen jo.is en sem bulikra gondoltam volna, amugysem mozgok szinte sehol még az "éjszakákban" mert exem pont vendéglátós és engem vele szinte az összes helyen ismernek es marhára nem hiányzik a nyakamba a pletyka meg hogy ő esetleg megjelenjen es ott rendezzen balhét mert eléggé balhés srác.
Na ezt is kár volt elmondanom megbántam nem kellett volna ebből is tanultam, ugyanis "vérig" le lettem oltva hogy én ilyen bujkálós vagyok uristen. És kihozott vmi nemnormalisnak is szerintem.
Szóval ismételten kihozott vmi olyannak aminek ki akar hozni.
Egyszerűen nem lehet vele haladni. Hát nagyon kívancsi leszek a hétvégére VELE🤣
Nem autista. Simán csak kontrollálni akar. Neki az számít jónak, ha úgy viselkedsz, ahogy ő szeretné.
Ha nem lennél erre jó alany, nem lenne itt ez a kérdés. Mert már megszakítottad volna vele a kapcsolatot.
Köszönöm a válaszokat a tanító privit is.
Akkor off lesz sajnos. Ha már valaki csak az elején ilyen, mi lenne még később?
Akkorhát marad a ló nincs esete egyelőre.
Vagy az ilyenek szexben is übergázak lesznek?
Az biztos egy úr isten, hogy ha engem csak egyszer is valamelyik exedhez hasonlítottál volna, úgy kivágtalak volna, mint macskát szxrni.
Tényleg ott tartunk, hogy ez a normális? Ha ennyire tökéletesek voltak az exeid, akkor miért nem velük vagy?
Tudod mi a baj? Hogy mindenből kiragadtad a jót, és most próbálod keresni a mesébe illő tökéletes herceget.
Mi az, hogy nem hiányzik egy pletyka? Szégyelled a csávót vagy mi? A helyében már rég dobbantottam volna..
Most irjam le mégegyszer vmiért töröltèk a válaszom
Vázlatokban:
Exem balhés volt csak ezért nem vagyok vele, de a mostanihoz képest maga az atyauristen.
Nem hozzá hasonlítgatok, irtam hogy kollegák se kapnának szívbajt attol ha olyat írok hogy hianyzott hogy irj.
Exem ezek mellett el is várta tölem még azt is hogy akkor is mondjam hogy szeretlek amikor dühös voltam haragudtam. A hianyzol várlak stb alap volt. Es kötelező. És napi ezerszer is.
Nehéz olyanon eligazodni akinek meg az a baja ha ilyet írok.
Amugy a pletykák stb nem akarom hogy balhé legyen.
Off lesz az autista pasi, mindenki nyugodjon le, fog még nekem ő könyörögni hogy írjak;)
Habár kezdek kicsit attól is tartani hogy aki így kezdi, hogy sérteget egy nőt, és ez neki az udvarlás, az hogy folytatja? Késöbb veri is? És ha vmi pszichopata?
Ezt honnan lehetne előre tudni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!