Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kéthetente van szex, elfogadha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kéthetente van szex, elfogadható ilyen helyzetben? Vajon fog változni?

Figyelt kérdés

Nem vagyok nagyétkű, de heti egyszer azért szeretnék szexelni. Én vagyok a nő.

3 éve vagyunk együtt a barátommal - most már vőlegényemmel, 2 éve együtt is élünk. Az elmúlt hónapokban rengeteg munkája volt, sokszor hétvégén is dolgoznia kell, pl. ma is. Természetesen megértem, hogy emiatt fáradt a szexhez, hétköznap pl. én is az vagyok, de sokszor hétvégén sem jön össze. Az elmúlt időszakban kéthetente szexelünk emiatt, de volt, hogy három hét maradt ki. Teljesen biztos vagyok abban, hogy nem csal meg.

Ezen kívül minden más rendben van, érzem, hogy szeret, bújik, puszilgat, stb. Ez az egy dolog aggaszt. Mi a véleményetek erről?

2023. szept. 16. 13:53
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
91%

Persze pasi nem jutna szexhez csak kéthetente egyszer akk a nő lenne mindenféle prűd pscha 🤣

Azeri ösztönlény valaki mer igénye van a szexre...vicc.

2023. szept. 16. 14:28
 12/23 anonim ***** válasza:
91%
10# ha neked a kétheti szex normális fiatalon akkor agybeteg asszex vagy...
2023. szept. 16. 14:51
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Megcsal. Pont ott szoktak kiderülni a dolgok, ahol a másik "teljesen biztos" abban, h nincs más. Alamuszi nyuszi ugrik nagyot.

Remélem, legalább havi 1-1,5 milla megvan, ha már ennyit dolgozik az a jó ember. Legalább a pénzed legyen, ha már szex nincs.

2023. szept. 16. 14:57
 14/23 anonim ***** válasza:
91%

"Teljesen biztos vagyok abban, hogy nem csal meg."

Miért?

Amúgy durva, hogyha valaki lemeri írni, hogy a normális és egészséges mennyiség nem ez 2 fiatalnál, akkor az megkapja, hogy ösztönlény meg ilyenek.

2023. szept. 16. 15:32
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

13nak kb igaza van abban, hogy pont ott szoktak kiderülni dolgok, ahol valamelyik fél teljesen biztos valamiben....

Nem, nem normális a 2 hetente 1 szex.

Viszont amit nem értek: azt írid a völegényed, miért? Nem hisztizni kell, hanem felnőttek módjára megbeszélni az esetleges problémákat! Elmondod neki mit gondolsz, érzel. Ha akar és tud, akkor változtat. Ha nem változik semmi, akkor miért völegény?? Azt ne gondold, hogy később jobb lesz, vagy több lesz, ha már eleve a 2 heti a felállás! Az idő múltával általában ritkulni szokott, a napi többszöriből lesz a napi, aztán később néhány napi, stb., stb. Ha ez miatt már most nem vagy igazán boldog, vagy nyugtalanít, akkor minek az esküvő??

2023. szept. 16. 15:53
 16/23 anonim ***** válasza:
17%

De te amúgy kezdeményezel?

Csábítsd el, hozd meg a kedvét.

Nálunk hétközben leginkább orális szex van.

Az én párom pár hónapja kezdett fizikai munkát végezni, kivan szegény nagyon estére, sokszor 6-7 óra mire hazaér.

Kap vacsit, hagyom szusszanni, pihenni. Mikor elalszanak a gyerekek, megmasszírozom, és kap egy kis orális kényeztetést. Pár nap alatt már fordult a kocka és én kaptam a masszázst és az orális kényeztetést. :)

Nálunk ez bevált, heti 3-4x, hétvégén meg kipihentebben lehet akciózni komolyabbakat is.

45+osak vagyunk.

2023. szept. 16. 16:26
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez kapcsolatokban ugy szokott mukodni, hogy elmondod neki az igenyedet, majd utana megbeszelitek, hogy mi miatt alakult igy. Amikor ez megvan, akkor pedig kitalaljatok azt, hogyan tudjatok megvaltoztatni ugy a korulmenyeket, hogy mukodjon a szex. Aki allandoan dolgozik, annak sose lesz normalis parkapcsolata. Ha szarul fizet a munkaja, akkor ne tobbet dolgozzon, hanem tanuljon mas szakmat. Ma mar egy szakmunkas is rohadt sok penzt tud keresni.
2023. szept. 16. 17:09
 18/23 anonim ***** válasza:
51%
Vannak ilyen időszakok. Ha minden más rendben van, akkor ez van, hagyd egy kicsit, vezesd le máshogy a vágyaidat. Később vissza fog találni. Nekunk is volt ilyen időszakunk a sok munka miatt 25 evesen, en is aggodtam, kérdést is tettem ki, mindneki azt tanacsolta, hogy dobjam, tuti impotens, nem szeret, ennyi idosen ugy kene minta nyulak... en kitartottam, ket ev utan rendezodtek a dolgok, kesobb nekem volt masfel evig ilyen idoszakom. 8 eve vagyunk egyutt, mar hazasok es jelenleg heti 3-4-szer egyutt vagyunk es rendkívül kielégítő a szexualis eletunk. Csak magadra hallgass, illetve fogadd el, hogy az ember libidoja hullamzo, akkor is ha ferfiből van. 31/N
2023. szept. 16. 17:10
 19/23 anonim ***** válasza:
83%

18!

Gratulálok, akkor szenvedtél 2 évet a kapcsolatodban. A 8 éves kapcsolatnak az egynegyedét.

2023. szept. 16. 17:38
 20/23 anonim ***** válasza:
91%
Ja, egy nő engedjen és csináljon mindent IS, amikor csak a kedves párja óhajtja, különben megérdemli, hogy megcsalják. Már szülés után legkésőbb két nappal szopjon, mer' a zurának az JÁR, hiszen férfiből van. De ha neki lennének igényei vagy gondjai (méghozzá nem is túlzóak), akkor ösztönlény és hagyja el a pasit, mert szegényke jobbat érdemel. Pfejj...
2023. szept. 16. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!