Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok az egyetlen aki magányos párkapcsolatban él?
Nálam magányosabb te sem voltál. Gyerekünk született, de mintha ott sem lenne. Elhagytam. Őt csak a számítógépe érdekelte. És még most is...
Egy párkapcsolatban sokkal rosszabb magányosnak lenni, mint egyedülállóként, ezt hidd el!!!
nézz meg egy tipikus elbaszott családot.. ott anyu és apu bizony magányos, és csak a gyerekek meg a pénz köti már őket össze.
se veled se nélküled.. ismerős?:)
ma 13:15
"Én kiléptem belőle, és egész más ember lettem. Igaz nincs párom, de kiegyensúlyozottabbnak érzem magam, és ezt sokan észre veszik.felesleges egy boldogtalan, magányos kapcsolatban elpazarolni az életet."
Éppen erről beszéltem...
"nézz meg egy tipikus elbaszott családot.. ott anyu és apu bizony magányos, és csak a gyerekek meg a pénz köti már őket össze.
se veled se nélküled.. ismerős?:)"
Nézd, nem mondom, hogy nem ismerős, mert akkor nem mondanék igazat. De hol marad ilyenkor az emberi intelligencia? Így minden résztvevő szenved valamiért, és ha nem tesznek semmit a boldogságukért, akkor soha még csak esélyük sem lesz megtudni, hogy boldogabbak lennének-e, hogy ha változtatnak.
Szia!
Sajnos nem vagy egyedül, én is csatlakozom. Én szeretnék kilépni ebből a kapcsolatból, de egyenlőre ez teljesen kizárt. (Ennek okát bővebben nem szeretném kifejteni.) Ha eljön az idő azonnal dobbantok, mert nem bírom tovább. Inkább az egyedüli magányt választom. De aztán ki tudja? Lehet egyszer eljön a boldogság!!!
Szerintem ha nem muszáj, ne pazarold tovább az időd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!