Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok az egyetlen aki magányos párkapcsolatban él?
magányos párkapcsolat?hmm..magyarázd el létszi mert igy nem értjük:)
köszi
22/L
Van párod,de mégis egyedül érzed magad,mert nem foglalkozik veled,sokat vagy egyedül stb.
Nem vagy egyedül,én is itt vagyok:(
Nem vagy egyedül. Néha én is úgy érzem, mintha egyedül lennék, mert viszonylag ritkán keres a párom, mert nagyon elfoglalt, mindketten suliba járunk, ő 200 km-rel arrébb (azóta is veri a falba a fejét, hogy ilyen messze ment) és 2 hete nem találkoztunk, jövőhéten hétvégén fogunk tudni találkozni.. szar.. de hát nem tudunk most mit csinálni, nem várom el, hogy kétfelé szakadjon. Most próbálok pozítivan a jövő elé tekinteni, mert miután mindketten lediplomáztunk talán együtt lehetünk végre normálisan
19L
ma 12:48
Végre egy értelmes hozzászólás. :D
Mindenki, aki magányosnak érzi magát a párkapcsolatában, méghozzá azért, mert a fiúja nem törődik vele eleget: tegye fel magának a kérdést: miért is van benne ebben a párkapcsolatban? Én sosem értettem, hogy emberek miért vannak egymással azért, mert nem akarnak egyedül lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!