Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szoktátok rávezetni a párotokat arra, hogy fogyjon kicsit, mert felszedett néhány kilót?
Figyelt kérdés
2023. szept. 14. 09:56
11/15 anonim válasza:
Nem azért nem beszélünk róla mert nem illik, vagy mert tabu, megbántom vele stb. Hanem mert nyilván ő is tud róla ha hízott, látja, mint én, de attól meg hogy figyelmeztetem nem lesz jobb, lehet csak ingerültebb lenne. Magamból indulok ki, ha próbálnak erre vagy arra rávenni nem igen szoktam vevő lenni rá. Tegnap is hozott valami gyógynövényt amit ő elkezdett szedni, megkert hogy szedjem en is, de ne nem fogom, ez kb eldőlt egy mp alatt, ismer már. Ő ugyan ilyen, ha most adnek neki valamit, hogy mától ezt eszed, nem is reagálna. Na ugyan ez van a fogyással is, belőlem totál ellenkező hatást vált ki, ha figyelmeztetnek, hogy ideje fogyózni, vagy még rosszabb, ha cikizni kezd, vagy más nőkhöz hasonlítgatna még meg is haragudnek rá, nem hogy inspirálna.
12/15 anonim válasza:
Nem kell szólni, mert nem idióta. Néha mondja, hogy szorítja a gatya, vissza kell fognia magát, néha én érzem ugyanezt. Edzeni se hívogatjuk egymást, mert 1 alkalomtól semmi nem fog változni, és más mozgásformákat kedvelünk.
De van egy érzésem, hogy mindketten tudnánk emberi módon szólni a másiknak.
13/15 anonim válasza:
Kérdező, bár néhány kilót írsz, szerintem itt nem "néhány" (3-4) kilóról van szó, vagy tényleg csak ennyike? Vagy inkább 10-15kg?
14/15 anonim válasza:
#5 Hát, ez a gyümölcs dolog megosztja a "tudósokat". Már egészséges embernek sem ajánlott sokat fogyasztani, aki meg nem nagyon bírja a sok fruktózt és/vagy fruktánt, az meg pláne "bajba" kerülhet.
Ezek szerint elég gyakori:
"Die Häufigkeit der Fruktosemalabsorption beträgt ca. 30 bis 40 Prozent der Bevölkerung also ca. jede dritte Person."
15/15 anonim válasza:
Ne démonizáljuk a gyümölcsöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!