Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy vegyem rá a szerelmemet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá a szerelmemet, hogy végre megkérje a kezem?

Figyelt kérdés

Ne csak megkérje, hanem el is vegyen jövőre.

Már két éve együtt vagyunk és még mindig semmi... Együtt is élünk. Belefáradtam a célozgatásokba úgyhogy szemtől szembe feltettem a kérdést hogy mire vársz... Azt mondja elvesz majd ne aggódjak. Én viszont már most akarnám, 25 éves vagyok mégis meddig várjak az esküvővel?

A második évfordulónk két hét múlva lesz, ha akkor nem kér meg nem tudom mit csinálok...

2023. szept. 13. 14:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kérd meg te a kezét. Egyenjogúság van.
2023. szept. 13. 15:40
 12/16 anonim ***** válasza:
tegyél tönkre mindent...mert ezzel tönkretehetsz
2023. szept. 13. 16:09
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy minden ismerősöd házas attól még neked nem kell, ha valaki kételkedik a szerelmetekben, akkor kételkedjen az ő baja. De ne erőltesd mert akkor elmúlik a varázs, és a párod hozzád való állása is meg fog változni. Más leszel a szemében. A házasságok több mint a fele egy felelőtlenség. Miért? Mert túl korán beleugranak. Elválni sokba kerül, vagyonmegosztás, osztozás. Ez nem egy kapcsolat amibe beleugrassz aztán majd lesz valami. Ne törődj mások véleményével! Azért kell megfontoltan házasodni, évek után, hogy tudjátok, hogy tényleg le tudtok győzni minden akadályt, és a rossz hullámvölgyeket. Hidd el, ez nem egy verseny, és nem kell semmit bizonygatni. De ha erőlteted az a kapcsolat végét jelentheti.
2023. szept. 13. 17:00
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

"Bele akarok vigyorogni a képébe hogy tévedett."

Akkor inkább ne házasodj.

2023. szept. 13. 17:18
 15/16 anonim ***** válasza:
72%
Te alkalmatlan vagy feleségnek. Isten mentsen a magadfajta kirakatbábú, 2-bites libáktól.
2023. szept. 13. 22:14
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Tehát két dolog miatt akarsz hazasodni. 1. mert a baratnőid is, 2. hogy beinthess anyósnak.

Ez az életed. Az egyetlen életed. Komolyan ilyen hülyeségek vezérelnek téged??

2023. szept. 14. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!