Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá a szerelmemet, hogy végre megkérje a kezem?
Ne csak megkérje, hanem el is vegyen jövőre.
Már két éve együtt vagyunk és még mindig semmi... Együtt is élünk. Belefáradtam a célozgatásokba úgyhogy szemtől szembe feltettem a kérdést hogy mire vársz... Azt mondja elvesz majd ne aggódjak. Én viszont már most akarnám, 25 éves vagyok mégis meddig várjak az esküvővel?
A második évfordulónk két hét múlva lesz, ha akkor nem kér meg nem tudom mit csinálok...
Lehet, hogy Neked ő a szerelmed, de ő nem szerelmes beléd.
Majd elvesz egy olyan lányt, akibe szerelmes lesz.
Talán azért nem tette eddig, mert követelőzöl. Vagy simán nem akarja még.
A kikênyszerített házasság nem szokott jól alakulni, inkább állj le. De felmerült bennem a kérdés, hogy te az ő felesége akarsz lenni vagy csak feleség 25 évesen és mindegy, kié? Ha őt szereted, nem tök mindegy, hogy papírral vagy nélküle? Ha nem ő kell, hanem csak a gyűrű, akkor miért nem keresel egy balekot, aki elég gyors tempóban halad?
" Azt mondja elvesz majd ne aggódjak. "
Nekem már az "elveszlek" szóra is feláll a szőr a hátamon.
Én ilyen emberrel nem terveznék.
Ha valóban komoly a kapcsolat, olyan nincs két év után, hogy majd valami lesz 25 év felett. Két év után illene tisztázni, ki mit vár a kapcsolattól, milyen jövőt tervez és mikor.
Ha valóban aut érezné, hogy te vagy neki az igazi, Nem ezt a semmi választ adta volna.
Minden barátnőm házasodik már.
Meg sajnos az anyja szerint nem leszünk mi örökre együtt csak egy állomás vagyok. Bele akarok vigyorogni a képébe hogy tévedett.
5. "Minden barátnőm házasodik már."
Oh... vártam ezt a mondatot. Valahogy mindig innen fúj a szél...
Bele akarok vigyorogni a képébe hogy tévedett.
Vagy a kedves mama fog inkább a tiedbe. Ha már az anyja is a képedbe mondja, aki kicsit jobban ismerheti a fiát, mint te, akkor mit rugózól ezen? MEz nem verseny. Ha nem akar elvenni, nem fog, csak azért, mert te be akarsz állni a barinőid sorába, és te is villogni akarsz az Instán a gyűrűddel, meg a ruháddal....Nagyon úgy tűnik, hogy neked mindegy ki, vagy mi, csak vegyen el. Álljál tovább, aztán keress más balekot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!