Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol tudok olyan nőkkel ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudok olyan nőkkel ismerkedni akik havi csak 1-szer szexelnek?

Figyelt kérdés
Kapcsolatban tudnék lenni egy nővel de a testiséget kerülöm. Havi egyszer is csak azért tenném meg neki nehogy elhagyjon. Van lakásom, 3 szobás. Jól keresek, külsőre rendben vagyok, 40-es korosztály.
2023. szept. 12. 22:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
49%
ilyen hozzáállással inkább sehol
2023. szept. 12. 22:25
 2/15 anonim ***** válasza:
88%
Vannak aszex vagy szürkeszexuális nők....olyat keress.
2023. szept. 12. 22:28
 3/15 anonim ***** válasza:
44%
Miért kerülöd a testiséget?
2023. szept. 12. 22:34
 4/15 anonim ***** válasza:
92%
A 2-es miért van lepontozva? Jó választ adott. Kérdező, azt hiszem, van a Facebookon is aszex társkereső.
2023. szept. 12. 22:44
 5/15 anonim ***** válasza:
56%
3-as vagyok, én aszexként kérdezem, miért nem akar szexelni. Ha szintén aszex, oké, de ha ő az a csávó, aki fosik, hogy elhagyják a szex miatt, esetleg vmi beteg fétise van, amit inkább elnyom, akkor nem kéne az aszexeknek lepasszolni. Nem selejtesek.
2023. szept. 12. 22:46
 6/15 A kérdező kommentje:
Nem pontozok senkit. Nem szeretem ha ennyire közel van, ott liheg nekem, nedvesedik. Havi egyszer azért viselem el mert eddig minden kapcsolatom erre ment rá. Összejönnek velem, azt mondják elvannak szex nélkül. De vagy megcsalnak vagy követelőznek hogy nekik szex kell.
2023. szept. 12. 22:51
 7/15 anonim ***** válasza:
80%
Tehát akkor undorít a szex. Ez tiszta ügy.
2023. szept. 12. 23:03
 8/15 anonim ***** válasza:
90%
Akkor tényleg aszex partnert keress.
2023. szept. 12. 23:12
 9/15 anonim ***** válasza:
54%
Szexaverz aszexet. Mert ha egy szexpozitív aszexet talál, akinek magas a libidója, az nagyobb eséllyel szexel, mint egy averz.
2023. szept. 12. 23:16
 10/15 anonim ***** válasza:
72%

Nem kell magadra erőltetni a szexet ha neked ez nem jó.

Keress aszex partnert, akár facebook, akár lmbtq+ rendezvények, akár pl az Aven fórumán.

2023. szept. 12. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!