Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen filmeket nézel a pároddal? Lányok szerették a gyűrűk urát? Vagy nem? Milyen filmeket ajánlasz? Lányok milyen filmet szerettetek (pároddal vagy a nélkül)?
Mert most felmerült, hogy a gyűrűk ura egy inkább fiús film, de ki tudja... Pl az unokahúgom meg szereti... Tudom nem mai film!
De már ilyen 10-20 év között gondolom más érdekel mindenkit...
Kedvenc filmed esetleg?
Az ex-exemmel anno koreai horrorokat néztünk, a mostani exemmel meg a Trainspottingot, meg ehhez hasonló filmeket. Meg X-aktákat =D 1 horrort néztünk meg együtt. (Trick 'r' Treat, czukcsy halloweeni horror)
16L
Szerintem veszélyes dolog először horrorfilmet nézetni egy lánnyal úgy, hogy még nem tudod, hogy milyen filmeket szeret. A gyűrűk urát sok lány szereti, viszont nagyon hosszú film. Gondolom ég a kapcsolat elején vagytok vagy még csak randizgattok. Ehhez ez túl hosszú idő ahhoz, hogy ne történjen semmi.
Szerintem vígjátékot nézzetek. Az rövid is meg mindenki szereti.
20/L
Én nagyon szeretem a Gyűrűk Urát, olvastam is
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!