Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A "párom" nyilvánosan sípcsont...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "párom" nyilvánosan sípcsonton rúgott mert beszóltam neki. Normális ez? (27/l)

Figyelt kérdés

4 hónapja tart még csak ez a kapcsolat és ezidáig hittem végre megtaláltam a számomra megfelelő partnert.

Mindenben a kedvemben jár, főz nekem, figyel rám, tényleg elkényeztet, a szex is csodálatos.

Mi ilyen "vicceskedős" pár vagyunk, gyakran beszólunk egymásnak, de csak nevetünk rajta általában...

Ő most diétázik, így a karja a kicsit összement, hiába edz, mivel visszavette eléggé a szénhidrátot.

Hétvégén elmentünk wellnessezni és a strandon ültem a törölközőn, ő pedig állt, és valamit beszólt, de én már nem is emlékszem, hogy mit, nem vettem magamra.

Viszont visszaszóltam, hogy hát ekkora karokkal nem magyaráznék és nevettem... ültem a törölközőn, a lábaim magam elé voltak húzva és ő mint mondtam állt és így, hogy én a földön voltam belerúgott a sípcsontomba, nem erősen, de azért éreztem, főleg, hogy papucsban volt.

Nagyon kiakadtam és mintha a rengeteg kedvesség, amit eddig tett törlődött volna. Ez nagyon rosszul esett... 27 éves férfi létére ilyet csinálni... meg akárhány évesen.

Még ha nem is erősen tette, de nyilvánosan, több száz ember láttára ezt megcsinálja? (persze, ha ketten vagyunk akkor is gáz, de így még inkább)

Megalázva éreztem magam... azért ennyire durvát nem szóltam be.

Utána bocsánatot kért, meg mondta, hogy ez csak ilyen kis "játékos" rúgás volt a beszólásra válaszként.

Hát nem tudom...szerintem ez gáz. Vagy én reagálom túl?

Ti mit tennétek?

2023. szept. 11. 17:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Nagyon kiakadtam és mintha a rengeteg kedvesség, amit eddig tett törlődött volna."

Sajnos megláttad a legrosszabb arcát. És az előjöhet máskor is. Jobb, ha most kilépsz a kapcsolatból.

2023. szept. 11. 19:06
 12/16 anonim ***** válasza:
17%
Poénból rúgott. Írtad, hogy nem volt túl erős. Ha valaki dühből sípcsonton rúg, az nagyon fájt volna. A sípcsont amúgy is érzékeny,könnyen is törik. Mivel alig érezted, ezért ez nem lehetett támadó jellegű rúgás sípcsontra, csakis hülyéskedő. Még arra is figyelt hogy ne legyen bajod
2023. szept. 11. 21:55
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
12-es: Ez azért nem teljesen így van. De valóban nehéz eset. Első olvasásra gázos, durva, de pontosan tudom, hogy egyik-másik példával jövő válaszoló miről beszél. Kb. mindenki hülyéskedett már úgy vki hozzá közelivel, hogy a fenekére, nyakára csapott finoman, bokszállásba helyezkedett, kicsit meg is indult a keze stb., és előfordulhat, hogy lendületesebbre sikerül a kelleténél. (Vagy pl. nem egyszer volt, hogy nyúltam a macska felé, hogy megsimogassam a fejét, de véletlenül a szemébe nyúltam kicsit.) Nem tudom. Azt tényleg fontos lenne tudni, hogy az arcán, szemén, gesztusain amúgy mi látszott.
2023. szept. 11. 22:11
 14/16 anonim ***** válasza:
40%

Mert a karjával viccelődni mindenki előtt az okés?

Elhiszem hogy fájt, hogy felhúzta ezen magát stb stb.

Inkább beszéljétek meg, főleg mert viccelődni szokott.

Viszont mi nem tudjuk ezt megítélni, csak a te véleményed számít. :)

2023. szept. 12. 00:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Ezért nem kellene kisfiúval kezdeni! Aztán jössz ide hogy szarba sem néz...
2023. szept. 12. 08:56
 16/16 anonim ***** válasza:
61%
Ne haragudjon meg a világ, de egy férfi viccből se rúgja, meg üsse meg a párját, mondjuk ez irányadó szerintem egyéb emberi kapcsolatokban is. Beszólásra se reagálunk úgy, hogy a másikat fizikailag "rakjuk rendbe", pláne nem úgy, hogy előtte ő is beszólt, szóval 1-1. Milyen féreg mentalitásra utal már az, hogy ő így reagál, ha érzelmileg rosszul érinti valami? Megrúg? Nem csodálom, hogy kiábrándítólag hat rád. Mekkorát kaptál volna, ha nem nyilvános helyen vagytok, és nem 4 hónapja lennétek együtt csak?
2023. szept. 12. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!