Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden férfi követ/néz nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden férfi követ/néz nőket az interneten, például Instagramon , miközben van barátnője?

Figyelt kérdés

Forditott esetben is , Ha lány néz pasikat ...

Belefér egy kapcsolatban ez?

Ha egy nő ezen ki akad megkér hogy ne tedd , akkor jogos a kérés?

ki hogy áll ehhez

2023. szept. 11. 11:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
87%

A nézegetésben még nincs semmi.

Marhára nem tud érdekelni az sem ha a párom dob egy reakciót Rihanna vagy bármelyik híresség képére.

Ha egy ismerős csaj (mondjuk munkatárs) képét szivecskézi az már más tészta.

2023. szept. 11. 13:35
 12/15 anonim ***** válasza:
65%

Én internetes nőkért nagyon haragudtam, meg ha ott voltam mellette és másokat is megnézett. Nem túl diszkréten.

Egyszer egy férfi ismerősöm mondta, hogy ez teljesen normális és nem gondoljam túl illetve ezen ne aggódjak amíg nem próbálkozik senkinél. Megnyugodtam, de néha azért nem esik jól. De dolgozom rajta hogy ne legyek ennyire görcsös.

2023. szept. 11. 16:08
 13/15 Sunshinedoll ***** válasza:
21%
Nem, nem minden férfi, az meg, hogy belefér-e egy kapcsoaltba, azt mindenki döntse el magának.
2023. szept. 11. 17:16
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Na ezért sincs instám!

De amikor a csaj elérhetőségnek meg ezt kéri ismerkedésnél...

Na erre varrjatok gombot!

2023. szept. 12. 09:08
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak a férfin és a nőn múlik. Erre vannak a határok meghúzása, minden kapcsolat legelején meg kell húzni ezeket, máskülönben már késő lesz már hónapok vagy akár évek múlva azon sírni a másik miket néz vagy likeol.
2023. szept. 18. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!