Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire zárkózott be a párod?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zárkózott be a párod?

Figyelt kérdés

Mikor gondjaitok voltak.

Nem mondom hogy állandóan ez legyen a téma, de azért néha próbálunk beszélni róla de ennyi.

Ő munka után hazajön eszik és már a hobbijával foglalkozik 3 hónapja szinte ugyanaz minden nap.

Nem baj hogy van hobbija és van mivel kikapcsol, meg ne tudnék el lenni nélküle de ez így értelmetlen.

Én meg ülök mellette tvzve hogy együtt legyünk legalább ( nekem nincs hobbim)

A szakember is azt mondta hogy jobb néha kicsit lazítani a gondolkodáson mert az se jó ha ezen pörögsz mindig.

Sajnos így úgy érzem hogy nem derül ki hogy tudunk e javítani, de közelebb sem kerülünk egymáshoz újra.

2023. szept. 11. 09:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Keress másik párt, vagy valami hobbit magadnak.
2023. szept. 11. 09:33
 2/4 anonim ***** válasza:
58%

Na ezért nem jönnék össze olyannal, akinek nincs hobbija...

Kérdésre válasz: Soha nem zárkózott be. Mindkettőnknek fontos ez a kapcsolat, ha gondunk van, megbeszéljük, amint lehetséges.

Az, hogy te szeretnél több minőségi időt tölteni vele, az egy jogos elvárás, beszélni kell vele erről.

Esetleg bevonhat a hobbijába, vagy a hobbija után tölthettek időt együtt. Ha tényleg minden ébren és nem munkában töltött percet ezzel tölt, veled meg semmit, akkor neki nem kell kapcsolat, max szex

2023. szept. 11. 09:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

"Én meg ülök mellette tvzve hogy együtt legyünk legalább"

Ettől te azt érzed, hogy együtt vagytok? Hát nem. És már három hónapja csak ülsz minden este?

Szerintem sürgősen keress mást, valakit, akivel együtt lehetsz.

2023. szept. 11. 10:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Ennek semmi értelme, két ember csak létezik egymás mellett, ez nem értékes kapcsolat, keress mást
2023. szept. 11. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!