Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítottatok már azért, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottatok már azért, mert valaki családból vagy baráti körből azt mondta?

Figyelt kérdés
2023. szept. 10. 11:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ingatag lábakon állhat az a kapcsolat, ha egy barát szava miatt vége szakad, arról nem is beszélve, hogy aki emiatt szakít, úgyszintén nem lehet egy stabil ember. Tanácsot persze mindig lehet adni, de megmondani, mit csináljak, nem.
2023. szept. 10. 11:19
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2023. szept. 10. 11:21
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Igen. Bár nem pontosan igy! Hanem, egyszeruen utolso loket volt. Mastol visszahallani azt amit magam.is tudok! Szoval ige
2023. szept. 10. 11:31
 4/10 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Csak azért nem, hogy azt mondák, dobjam, és akkor szakítok, de mondjuk olyan már volt, hogy egy barátnőm rávilágított olyan dolgokra, amiket én nem láttam, vagy nem akartam látni a másik emberrel kapcsolatosan, és inkább kifogásokat gyártottam neki.

A barátnőmmel való beszélgetés után mérlegeltem a dolgokat, és rájöttem, hogy csak áltatom magam, és akkor szakítottam.

Nem sok barátom van, aki van, azokban megbízok, és tudom, hogy a legjobbat akarják nekem, illetve én sem vagyok egy ilyen könnyen befolyásolható ember, tehát el tudom dönteni, ha valaki nem látja jól a helyzetet és befolyásolni, manipulálni próbál, és mikor van az, amikor ténylegesen releváns a véleményük.

2023. szept. 10. 11:34
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
nem ő él vele, nem lát bele annyira a kapcsolatba, nem látja az arckifejezéseket. Szóval nem
2023. szept. 10. 11:36
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2023. szept. 10. 11:42
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A volt férjem volt így. Vagyis nyilván nem megmondta neki az illető, hogy hagyjon ott, anélkül, hogy megpróbálnánk megoldani a problémákat, hanem csak befolyásolta, állandóan sutyorgott neki a háttérből az a bizonyos haverja, aki aztán vicces, de végül pont ő ment vissza a volt feleségéhez, miután annyi ideig javasolgatta a volt férjnek a válást...
2023. szept. 10. 11:43
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Ha nekem azt mondják, h szakítanod kell, akkor nincs mit tenni, én szakítok!🤷‍♀️ XD
2023. szept. 10. 13:06
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Nőkre jellemző .. elég ha barninő valamit kitalalal a ferfirol..
2023. szept. 10. 14:17
 10/10 anonim ***** válasza:
68%
Vagy csak ezzel hitegeted magad. Azért hagyott ott mert a barátnői cikizték, vagy az anyja nem nézte jó szemmel a kapcsolatot. Nyilván könnyebb ezt gondolni, hogy valami külsős kavart be, mint beismerni, hogy nem voltál neki elég.
2023. szept. 10. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!