Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottatok már azért, mert valaki családból vagy baráti körből azt mondta?
Figyelt kérdés
2023. szept. 10. 11:16
1/10 anonim válasza:
Ingatag lábakon állhat az a kapcsolat, ha egy barát szava miatt vége szakad, arról nem is beszélve, hogy aki emiatt szakít, úgyszintén nem lehet egy stabil ember. Tanácsot persze mindig lehet adni, de megmondani, mit csináljak, nem.
3/10 anonim válasza:
Igen. Bár nem pontosan igy! Hanem, egyszeruen utolso loket volt. Mastol visszahallani azt amit magam.is tudok! Szoval ige
4/10 Sunshinedoll válasza:
Csak azért nem, hogy azt mondák, dobjam, és akkor szakítok, de mondjuk olyan már volt, hogy egy barátnőm rávilágított olyan dolgokra, amiket én nem láttam, vagy nem akartam látni a másik emberrel kapcsolatosan, és inkább kifogásokat gyártottam neki.
A barátnőmmel való beszélgetés után mérlegeltem a dolgokat, és rájöttem, hogy csak áltatom magam, és akkor szakítottam.
Nem sok barátom van, aki van, azokban megbízok, és tudom, hogy a legjobbat akarják nekem, illetve én sem vagyok egy ilyen könnyen befolyásolható ember, tehát el tudom dönteni, ha valaki nem látja jól a helyzetet és befolyásolni, manipulálni próbál, és mikor van az, amikor ténylegesen releváns a véleményük.
5/10 anonim válasza:
nem ő él vele, nem lát bele annyira a kapcsolatba, nem látja az arckifejezéseket. Szóval nem
7/10 anonim válasza:
A volt férjem volt így. Vagyis nyilván nem megmondta neki az illető, hogy hagyjon ott, anélkül, hogy megpróbálnánk megoldani a problémákat, hanem csak befolyásolta, állandóan sutyorgott neki a háttérből az a bizonyos haverja, aki aztán vicces, de végül pont ő ment vissza a volt feleségéhez, miután annyi ideig javasolgatta a volt férjnek a válást...
8/10 anonim válasza:
Igen. Ha nekem azt mondják, h szakítanod kell, akkor nincs mit tenni, én szakítok!🤷♀️ XD
9/10 anonim válasza:
Nőkre jellemző .. elég ha barninő valamit kitalalal a ferfirol..
10/10 anonim válasza:
Vagy csak ezzel hitegeted magad. Azért hagyott ott mert a barátnői cikizték, vagy az anyja nem nézte jó szemmel a kapcsolatot. Nyilván könnyebb ezt gondolni, hogy valami külsős kavart be, mint beismerni, hogy nem voltál neki elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!