Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek tényleg pazaroltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg pazaroltam a pénzem azzal, hogy vettem egy új biciklit, miközben már volt nekem egy?

Figyelt kérdés

Februárban kezdtem el visszatérni az edzőterembe, kardiónak a biciklizést választottam, egyre jobban megszerettem, elkezdtem szabadtéren is biciklizni, majd hétvégente elszoktam menni hosszabb távokra. Mivel csak egy olyan Mountain Bike-om volt amit még gyerekként kaptam, úgy döntöttem, hogy veszek magamnak egy új és jobb biciklit, szóval vettem magamnak tegnap egy országúti kerékpárt, 350 ezer forinttért.

A barátnőm viszont ezt pazarlásnak tartja illetve pénzkidobásnak, pedig nem valaki vagy valami (pl nyaralás vagy lakás vagy gyerek) elől vettem el a pénzt, hanem a saját pénzemet költöttem, ráadásul külön kasszán vagyunk, úgy gondoltam, ha egész nyáron elmentem hosszabb távokat biciklizni, megérdemlek egy jobb biciklit, én egyáltalán nem érzem pénzkidobásnak.

2023. szept. 10. 09:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
8%
Én soha nem értettem ezt a külön kasszás dolgot. Miért jó ez? Addig soha nem lesztek igazi társak ami így különcködtök mint a gyerekek, hogy ez az enyém ez meg a tied mert én többet keresek stb. Itt a barátnődnek inkább ez a baja, meg így ez nem is egy hosszú távra tervezett kapcsolat, ha már eleve úgy álltok hozzá, hogy bármikor elválhatnak útjaitok.
2023. szept. 10. 09:22
 2/11 A kérdező kommentje:
Még csak 6 hónapja vagyunk együtt, miért kéne közös kasszán lennünk fél év után? :D
2023. szept. 10. 09:23
 3/11 anonim ***** válasza:
84%

1. A 21. században vagyunk. Bizony a legtöbb kapcsolban egy idő után el is válnak az emberek útjai. Most minek fektessen az ember pénzt abba, ami egyik napról a másikra képes a kukában landolni? (Nem magamról mondom, általánosan). Önámítás ennek az ellenkezőjét hinni.

2. Jogos.

2023. szept. 10. 09:27
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen mindegy, hogy pazarlod-e, vagy se. (Jelen esetben nem, szerintem.)

Azt a kérdést kell tisztázni, hogy van-e joga beleszólni vagy nincs? Friss kapcsolat, külön kassza. Se a bevételekhez, se a kiadásokhoz nincs közötök. Te se szólsz bele az õ pénzügyeibe.

Ezen a szinten még megfigyelitek, megismeritek egymást. Ha nagyon eltérõ a pénzügyi hozzállás, akkor jobb külön folytatni.

2023. szept. 10. 09:32
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez az, a kérdező sem szól bele, akkor a nő miért áll neki hisztizni, mire költöd a pénzed? Bírom, amikor fél éve sem vagy együtt de már fejben neki családja van, te pedig a férje, aki köteles minden fillérrel elszámolni a Nőnek...

Szerintem redflag az ilyen hozzáállás.

2023. szept. 10. 09:37
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

"Itt a barátnődnek inkább ez a baja, meg így ez nem is egy hosszú távra tervezett kapcsolat"

Ja, világos, csak honnan jön az az elvárás, hogy a férfi egyből holtomiglan szerződjön le a nőhöz? "A férfi pénztárcája, a férfi döntése", bizony!

2023. szept. 10. 09:39
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez volt az utolsó filléred, ő meg emiatt bizonytalan, akkor érthető.

De ha van bőven megtakarításod, akkor lehet, csak annyit ért a bringákhoz, mint én. :)

Én autót szoktam venni ennyiért, vagy eladni.

2023. szept. 10. 09:52
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Neked van igazad. Dobd a csajt.
2023. szept. 10. 10:23
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem folytasd nyugodtan ezt a kapcsolatot, vedd el feleségül és éljetek boldogan. A bicikli már megvan, azon kívül másra ne nagyon vágyj, minden kiadás pazarlásként lesz elkönyvelve. Nézd a jó oldalát: legalább van egy biciklid.

Jáj... fuss, menekülj...

2023. szept. 10. 10:33
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is két biciklim van. Egy Camping a városba, amit nem sajnálok a vasúton ott hagyni, meg egy, ha a családdal megyünk biciklizni. Mit szól bele, te pénzed. Ő is biztos vesz magának ezt - azt.
2023. szept. 10. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!