Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ertelme ezen meg javitani valahogy?
10. Majd ha lesz időm, sajnálni fogom a nőket! Nektek csak megszületni volt nehéz, a ti s*ggeteket nyalja a politika, a gazdaság, a társadalom, a média, az összes férfi! Hagyjuk már hogy nektek milyen nehéz, meg mennyire el vagytok nyomva!
Egy válással csak a férj jár rosszul, ne is gondolkodj rajta hogy miért. Nem fog menni!
#10 Ez az, hogy engem igazolsz az érveddel, csak akkor nem értem minek mondasz nekem ellent.😂 Hát erről van szó, hogy nem csak lakhatásra kell költeni, de CSAK LAKHATÁSRA kb elmegy a fizetés, a többit miből teremted elő?Ezen nem segít az, hogy hol ide, hol oda van lökve a gyerek hetente.
Meg már bocs, ki nem szarja le mi volt annó?Most meg vidéki városokban 38 m2 garzonokat adnak 80-100 ezrekért és nincs olcsóbb, ennyi az ára.Hogy a francba lakna már szerinted 3 ember egy garzonban?Te hülye vagy? 2-3 szobáa lakást így muszáj kivenni, meg ugye a cuccoknak is el kell férni.
14. Nem baj, el kell válni, mert a válás után kezdődik a csodálatos élet! Fizess gyerektartást, felezzetek a vagyonon, elvált férfiként albérletben, hétvégi gyerekkel, ex-feleséggel, 300EFt fizuval, 40 feletti korral, nulla külsővel biztosan megváltod a világot! Párkapcsolati fronton hulladék kategóriába kerülsz, anyagilag az éh halál. Magány, depresszió, probléma hegyek, az értéktelenség, pszichés nyomás. Válni szuperjó dolog! 👍
Nőknél ez pont fordítva van! Másodvirágzás, sorozat randik, az egó az egekben. Folyamatos szex azzal akivel csak akarják, ha kell, jobbról balról támogatók.
Válni csak a nőknek éri meg igazán, ha utálod a feleséged, nem teszel neki ekkora szívességet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!