Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van ertelme ezen meg javitani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ertelme ezen meg javitani valahogy?

Figyelt kérdés
Van ket kisgyerekunk, de borzalmas a kapcsolatunk a parommal. Regen is azt ereztem, hogy vannak hullamvolgyeink, van amikor rosszabb, van amikor jobb, de most mar olyan szintre jutottunk, hogy van a nagyon szar, es van szimplan szar, amikor ugy kezeljuk egymast, mint ket idegen. Szex 2 eve nem volt kozottunk, en vele mar nem is kivanom, de o sem hinnem, hogy maskepp lenne ezzel velem. Maga a szex hianyzik, es igy magamnak megoldom valahogy napi szinten.

2023. szept. 9. 22:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%
ennek vége sajnos ha nem beszélitek meg, de a gyerekeket tisztességgel neveljetek fel.
2023. szept. 9. 22:36
 2/15 anonim ***** válasza:
23%
A 2 gyereket el tudnád tartani egyedül?
2023. szept. 9. 22:38
 3/15 anonim ***** válasza:

Érdemes megjavítani, de ehhez mindkettőtöknek akarni kell.

A szívem szakad meg a gyerekekért.

Váltam én is. A gyerek miatt mindent megtettem volna. Nem rajtam múlt.

2023. szept. 10. 00:06
 4/15 anonim ***** válasza:
Váltott felügyelettel mehet a válás.
2023. szept. 10. 02:05
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
Nyugi, ez az átlag! Szex? Már azt sem tudom mi az. Élünk egymás mellet, aztán majd csak letelik az élet.
2023. szept. 10. 06:55
 6/15 anonim ***** válasza:
78%
Nem értem, hogy minek kell erőltetni szar házasságokat...... Már nem 1940-ben élünk.
2023. szept. 10. 08:16
 7/15 anonim ***** válasza:
#6 Mondjuk azért, mert annyi változott 1940-hez képest, hogy már nem vetnek meg azért, ha elválsz.Az átlag ember számára minden maradt a régi.Válás esetén sokkal nehezebb, sőt szinte lehetetlen egyedülálló szülőként megélni, a gyerekeket eltartani, tisztességesen felnevelni.Semmi nem változott.Max annyi, hogy még kaotikusabb és drágább lett az élet, emellett sokkal magasabb színvonalon kell teljesíteni az élet minden területén, nagyszülői segítségre a legtöbben szintén nem számíthatnak, mert a nagyszülők is még bőven dolgoznak, anyagilag sem engedhetik meg maguknak.Hát ez az oka.A házasság azért lett kitalálva, hogy felneveljék a gyerekeket.
2023. szept. 10. 11:51
 8/15 anonim ***** válasza:

7-es, manapság már létezik a váltott felügyelet, ahol a szülők számára biztosított a gyerek egyenlő arányban történő nevelése és anyagi támogatása.

Más az, hogy egyes szülők a válás után már csak potyautasként tekintenek a gyerekükre, és ahol tudnak, szabadulnak tőlük. Többek között a kedves apukákra gondolok.

Nos, így egy nőnek valóban nehéz.

2023. szept. 10. 13:07
 9/15 anonim ***** válasza:
35%

#8 Hiába létezik a váltott felügyelet, nem old meg vele semmit.Tegyük fel mindkét szülőnek ki kell venni egy-egy három szobás lakást, akkor mi marad a fizetésükből?Nagyszülő nincs, dolgozik, nem tud anyagilag sem segíteni.Szülőkhöz költözés nem opció.

Akkor?Mit old meg a váltott felügyelet?Semmit.

2023. szept. 10. 13:18
 10/15 anonim ***** válasza:
0%

Tudod a gyereknevelés anyagi részébe nem csak a lakhatás tartozik bele. Ugyanúgy a ruházkodás és az élelmezés is. Ha a váltott felügyelet működne, azt eredményezné, hogy nem csak az anya költ ruhára és ételre, míg az apuka kiszúrja a szemét a nevetségesen alacsony gyerektartással. Ráadásul talán maradna ideje egy kicsit élni is. Ebben segítene a váltott felügyelet.

De amúgy milyen 3 szobás lakásról beszélsz? A legtöbben nem ilyenekben laknak.

Anno mikor én béreltem magunknak, egy családi házat vettem ki. Megfizethető volt. 70+rezsi. Jah, de én ugye nem is Budapesten lakom, hanem "csak" vidéken. Így mondjuk egyszerűbb dolgom volt.

2023. szept. 10. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!