Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ertelme ezen meg javitani valahogy?
Érdemes megjavítani, de ehhez mindkettőtöknek akarni kell.
A szívem szakad meg a gyerekekért.
Váltam én is. A gyerek miatt mindent megtettem volna. Nem rajtam múlt.
7-es, manapság már létezik a váltott felügyelet, ahol a szülők számára biztosított a gyerek egyenlő arányban történő nevelése és anyagi támogatása.
Más az, hogy egyes szülők a válás után már csak potyautasként tekintenek a gyerekükre, és ahol tudnak, szabadulnak tőlük. Többek között a kedves apukákra gondolok.
Nos, így egy nőnek valóban nehéz.
#8 Hiába létezik a váltott felügyelet, nem old meg vele semmit.Tegyük fel mindkét szülőnek ki kell venni egy-egy három szobás lakást, akkor mi marad a fizetésükből?Nagyszülő nincs, dolgozik, nem tud anyagilag sem segíteni.Szülőkhöz költözés nem opció.
Akkor?Mit old meg a váltott felügyelet?Semmit.
Tudod a gyereknevelés anyagi részébe nem csak a lakhatás tartozik bele. Ugyanúgy a ruházkodás és az élelmezés is. Ha a váltott felügyelet működne, azt eredményezné, hogy nem csak az anya költ ruhára és ételre, míg az apuka kiszúrja a szemét a nevetségesen alacsony gyerektartással. Ráadásul talán maradna ideje egy kicsit élni is. Ebben segítene a váltott felügyelet.
De amúgy milyen 3 szobás lakásról beszélsz? A legtöbben nem ilyenekben laknak.
Anno mikor én béreltem magunknak, egy családi házat vettem ki. Megfizethető volt. 70+rezsi. Jah, de én ugye nem is Budapesten lakom, hanem "csak" vidéken. Így mondjuk egyszerűbb dolgom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!