Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan derítsem ki miből él meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan derítsem ki miből él meg?

Figyelt kérdés

Nyomaszt a gondolat hogy nem tudni miből tartja fennt magát a párom, aki egy dohányos és alkoholista nő.

Elég nehéz anyagi helyzetben van, vagy 400 ezres nettó fizujának felét inkasszózzák éppen, így nehéz megélnie amúgy is. De így hogy napi szinten dohányra és alkoholra is költeni szokott, sehogy sem jön ki nekem a matek.

Hűtőt sem üzemeltet, inkább napi szinten vásárol be, ami azt jelenti hogy elmegy napi szinten 5-10 ezer (tapasztaltam)

A legfurcsább pedig az hogy szinte mindig van pénze. Még akkor is amikor a fizuja már régen elfogyott, mindig előkerül egy újabb 5000-es, vagy újabb tízezrek.

Másokat nem rágna a gondolat, hogy miképpen kerít pénzt?

Egyéb jövedelme alig van, ritkán takarítani jár egy valakihez.

Nem akarnék nyomozni utána, de racionálisan gondolkozva nem stimmelnek a dolgok

2023. szept. 8. 15:07
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Érzékeny a téma, pont ez a gond

Egyszer össze is kaptunk egy vásárlás után, mert már akkor is értetlenkedtem

Szóval nem igazán faggatózhatok, de nem is volna értelme mert ha olyan csúnya lenne a helyzet akkor úgysem kötné az orromra

2023. szept. 8. 16:39
 12/15 anonim ***** válasza:

Ismerek ilyen nőt, 50es. A családja gazdag, onnan kap pénzt, elvált van egy lánya, az ex is kő gazdag, a tartás díjon felül kap annyit hogy abból is bőven megél.

Néha edző teremben tart edzést de nem rendszeres, abból bevétele sztem nem sok van.

Amúgy meg két kézzel szórja a pénzt, el mint Marci hevesen, ruha, pia, wellness, kozmetika, fodrász, utazgatasok.

2023. szept. 8. 16:59
 13/15 anonim ***** válasza:
Rokonságban az egyik hölgyről majd 50 évesen derült ki,hogy a 70 éves kőgazdag apja mind a mai napig utal a számlájára 200e forintot havonta,amit a férje elől titkolt,pont azért,hogy ilyen jól élhessen a saját fizuja mellett. A gyerekei nyitották fel az apjuk szemét,amikor munkanélküli lett a nő és még ígyis mindig volt pénze.
2023. szept. 8. 17:06
 14/15 anonim ***** válasza:
92%

Érzékeny téma... de egymás lába közét nyalogatjátok.

Kifordult a világ.

2023. szept. 8. 17:17
 15/15 anonim ***** válasza:
83%

"elmegy napi szinten 5-10 ezer (tapasztaltam)"

De a hűtőt nem kapcsolja be. Mesélj még.

2023. szept. 8. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!