Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan derítsem ki miből él meg?
Nyomaszt a gondolat hogy nem tudni miből tartja fennt magát a párom, aki egy dohányos és alkoholista nő.
Elég nehéz anyagi helyzetben van, vagy 400 ezres nettó fizujának felét inkasszózzák éppen, így nehéz megélnie amúgy is. De így hogy napi szinten dohányra és alkoholra is költeni szokott, sehogy sem jön ki nekem a matek.
Hűtőt sem üzemeltet, inkább napi szinten vásárol be, ami azt jelenti hogy elmegy napi szinten 5-10 ezer (tapasztaltam)
A legfurcsább pedig az hogy szinte mindig van pénze. Még akkor is amikor a fizuja már régen elfogyott, mindig előkerül egy újabb 5000-es, vagy újabb tízezrek.
Másokat nem rágna a gondolat, hogy miképpen kerít pénzt?
Egyéb jövedelme alig van, ritkán takarítani jár egy valakihez.
Nem akarnék nyomozni utána, de racionálisan gondolkozva nem stimmelnek a dolgok
"Miért vagy egy ilyen nővel?"
Mondjuk mert szeretjük egymást
De nem ez volt a kérdés
"Ööö, kérdezd meg tőle? :o"
Burkoltan megtettem, szerinted válaszol rá őszintén?
Úgy csinál inkább mintha ez így kijönne a fizuból, na meg kölcsönből és a takarításból
De alig hihető
Igen kölcsönök hitelek rokoni segitségek.
A hűtőjèt miert nem javitod meg csórinak?
"A hűtőjèt miert nem javitod meg csórinak?"
Működik az, csak nem hasznalja mert inkább naponta vásárol be
Ha hitelből él sem a legjobb dolog, ha prostiként az meg pláne
Nem olyan biztatóak a lehetőségek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!