Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan derítsem ki miből él meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan derítsem ki miből él meg?

Figyelt kérdés

Nyomaszt a gondolat hogy nem tudni miből tartja fennt magát a párom, aki egy dohányos és alkoholista nő.

Elég nehéz anyagi helyzetben van, vagy 400 ezres nettó fizujának felét inkasszózzák éppen, így nehéz megélnie amúgy is. De így hogy napi szinten dohányra és alkoholra is költeni szokott, sehogy sem jön ki nekem a matek.

Hűtőt sem üzemeltet, inkább napi szinten vásárol be, ami azt jelenti hogy elmegy napi szinten 5-10 ezer (tapasztaltam)

A legfurcsább pedig az hogy szinte mindig van pénze. Még akkor is amikor a fizuja már régen elfogyott, mindig előkerül egy újabb 5000-es, vagy újabb tízezrek.

Másokat nem rágna a gondolat, hogy miképpen kerít pénzt?

Egyéb jövedelme alig van, ritkán takarítani jár egy valakihez.

Nem akarnék nyomozni utána, de racionálisan gondolkozva nem stimmelnek a dolgok

2023. szept. 8. 15:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ööö, kérdezd meg tőle? :o
2023. szept. 8. 15:08
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem az a kérdés, haver, hogy miből él meg, hanem hogy TE miért vagy együtt egy ilyen link nővel???
2023. szept. 8. 15:11
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért vagy egy ilyen nővel? Alkoholista.
2023. szept. 8. 15:30
 4/15 A kérdező kommentje:

"Miért vagy egy ilyen nővel?"

Mondjuk mert szeretjük egymást

De nem ez volt a kérdés

"Ööö, kérdezd meg tőle? :o"

Burkoltan megtettem, szerinted válaszol rá őszintén?

Úgy csinál inkább mintha ez így kijönne a fizuból, na meg kölcsönből és a takarításból

De alig hihető

2023. szept. 8. 15:33
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi valószínűleg még kevésbé fogjuk tudni.
2023. szept. 8. 15:35
 6/15 anonim ***** válasza:
95%
Figyu, szerintem szard le, honnan van pénze, amíg téged nem használ ki. (nem csalja ki tőled a pénzed)
2023. szept. 8. 15:36
 7/15 anonim ***** válasza:
78%
Lehet prosti.
2023. szept. 8. 15:37
 8/15 anonim ***** válasza:
63%

Igen kölcsönök hitelek rokoni segitségek.

A hűtőjèt miert nem javitod meg csórinak?

2023. szept. 8. 15:48
 9/15 A kérdező kommentje:

"A hűtőjèt miert nem javitod meg csórinak?"

Működik az, csak nem hasznalja mert inkább naponta vásárol be

Ha hitelből él sem a legjobb dolog, ha prostiként az meg pláne

Nem olyan biztatóak a lehetőségek

2023. szept. 8. 16:13
 10/15 anonim ***** válasza:
77%
Hát szerintem majd mondja magától, ha elég komoly lesz a kapcsolat, meg ha már összeköltöztök és emiatt közös lesz a pénz. Én sem beszéltem a párommal az első évben pénzről. Nem mertem megkérdezni :D De tudtam, mert egyértelmű volt, hogy az anyja támogatja, mert egyetemista volt és nem dolgozott. Illetve volt sok félretett pénze is, az örökség volt. Aztán olyan másfél év után tudtam meg, hogy mennyit kap és azóta dolgozni is kezdett, akkor amikor felvették, elmondta, mennyit keres. Tőlem nem kérdezte, de én sem dicsekedtem azzal a minimális fizuval, amit akkor adtak :D Aztán elkezdtem én is máshol dolgozni és akkor mondtam, mennyiért, azóta emelkedett a fizu, persze azt is elmondtam neki. De látod, nekünk se ment a téma rögtön az elején :D
2023. szept. 8. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!