Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nem lelkitárs a másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem lelkitárs a másik mindig szakítsak?

Figyelt kérdés

Ha bármi ér, vagy nehéz, vagy valamivel küzdök és a másik olyan hogy nem mond rá semmit, aztán magáról beszél.

És úgy általában róla van szó.

Az ilyen pasik miért ilyenek?

Nekik ez nem égő?

Vagy ismerkedésnél is ez megy. magukról beszélnek. ha én megszólalnék akkor visszairányítják magukra a témát.

és nekem kell asszisztálni hozzájuk azt érzem. mintha körülöttük kéne forognom. hogy reflektálok arra, amiket mond, továbbfűzöm, nevetek a viccein, sajnálom, ha érte vmi, mindig mintha a másik létezne csak.

#egoizmus párkapcsolatban #ego ismerkedésnél
2023. szept. 4. 21:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
71%
Nem a lelki társaid, ennyi.
2023. szept. 5. 00:12
 12/12 A kérdező kommentje:
Ezzel kezdtem.
2023. szept. 5. 06:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!