Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendben van e ha a barátnőmnek egy fiú barátja a lelkitársa?
Nincs rendben, csak akkor, ha meleg a srác.
Miért nem veled lelkizik?
Teljesen rendben van.
A barátok azok barátok, teljesen mindegy milyen neműek. Igazi barátokat nem könnyű találni.
Én Nő vagyok, és az én legjobb barátom is férfi. Még a középsuliból ismerjük egymást, ismeri a férjem is, ott volt az esküvőnkön és mi is az övén. Sokat járunk össze négyesben is ahol ott vagyunk mi a férjemmel, és ő meg a felesége.
Barátok vagyunk, soha nem volt köztünk más. Ha öröm vagy bànat érte valamelyikünket, egymással osztottuk meg, sok bennünk a közös, kedveljük egymást barátként. Ennyi.
Abszolut rendben van, és igen, létezik igaz barátság felnőtt emberek közt, férfi és nő közt, és egyiknek sem kell melegnek lennie.
Felesleges féltékenykedni. Ha a csajod meg akar csalni úgyis meg fog, nem kell hozzá egy pasi barát.
Nincs, de te se vagy rendben ha megengeded neki.
Herélt fiúk, szép új világ 2022.
Szerintem rendben van, ha nem vele beszéli meg azokat a dolgokat is, amiket veled kellene.
De ha így reflektál rá… Tini a barátnőd?😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!