Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rendben van e ha a barátnőmnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendben van e ha a barátnőmnek egy fiú barátja a lelkitársa?

Figyelt kérdés
2022. febr. 7. 23:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
64%

Nincs rendben, csak akkor, ha meleg a srác.

Miért nem veled lelkizik?

2022. febr. 7. 23:20
 2/15 anonim ***** válasza:
17%
Miért ne lenne rendben? Szerintem teljesen normális, mivel barátok.
2022. febr. 7. 23:24
 3/15 anonim ***** válasza:
66%
Előbb-utóbb dugás lesz belőle
2022. febr. 7. 23:52
 4/15 anonim ***** válasza:
45%

Teljesen rendben van.

A barátok azok barátok, teljesen mindegy milyen neműek. Igazi barátokat nem könnyű találni.

Én Nő vagyok, és az én legjobb barátom is férfi. Még a középsuliból ismerjük egymást, ismeri a férjem is, ott volt az esküvőnkön és mi is az övén. Sokat járunk össze négyesben is ahol ott vagyunk mi a férjemmel, és ő meg a felesége.

Barátok vagyunk, soha nem volt köztünk más. Ha öröm vagy bànat érte valamelyikünket, egymással osztottuk meg, sok bennünk a közös, kedveljük egymást barátként. Ennyi.

Abszolut rendben van, és igen, létezik igaz barátság felnőtt emberek közt, férfi és nő közt, és egyiknek sem kell melegnek lennie.

Felesleges féltékenykedni. Ha a csajod meg akar csalni úgyis meg fog, nem kell hozzá egy pasi barát.

2022. febr. 7. 23:53
 5/15 anonim ***** válasza:
81%
Engem baromira zavarna, ha a párom nem velem osztana meg a legmélyebb titkait, nem én tudnám meg először azokat a fontos dolgokat, amik történtek vele, amik zavarjak vagy aminek örül. Szerintem nem okes.
2022. febr. 8. 00:53
 6/15 anonim ***** válasza:
10%
Akinek nem tetszik, gőze nincs a valódi barátságról.
2022. febr. 8. 01:01
 7/15 anonim ***** válasza:
65%
Nincs. Férfi és nő között nincs barátság. Vagy az egyik vagy a másik fél többet érez a másik iránt. Azért vagy/lennél te a barátja / párja, hogy te legyél a lelki társa.
2022. febr. 8. 05:12
 8/15 anonim ***** válasza:
35%

Nincs, de te se vagy rendben ha megengeded neki.

Herélt fiúk, szép új világ 2022.

2022. febr. 8. 07:37
 9/15 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem rendben van, ha nem vele beszéli meg azokat a dolgokat is, amiket veled kellene.

De ha így reflektál rá… Tini a barátnőd?😀

2022. febr. 8. 09:30
 10/15 anonim ***** válasza:
73%
Nem neked kéne a lelkitársának lenned, ha már együtt vagytok?
2022. febr. 8. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!