Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt?
Barátnőmnek orvosilag bizonyítottan lassú az anyagcseréje, ezért sokkal jobban oda kellene figyelnie mit eszik. Zavarja is a súlya (90 kiló, amikor megismertem még 65 lehetett kb), de semmit nem tesz ellene. Sőt. Mindennapos a cukros üdítő, a chips. Ha a kedvenc csokiját kapja, egy nap alatt megeszi az egész táblát. Tegnap szórakozni voltunk, aznap már ettünk 4x, és este még a burgerezőben megevett úgy 1500 kalóriát.
Én nem szeretném, hogy fogyjon, miattam nem kell, nagyon szeretem a telt nőket is, és ezt tudja. Az viszont zavar, hogy saját magával nincs kibékülve, ha valamilyen eseményre ki kell öltözni akkor hiszti rohamot kap, és lassan már a szexuális életünkre is kihat az, hogy nincs megelégedve magával.
Mivel nekem tetszik így, ezért azt az oldalat próbálom erősíteni, hogy fogadja el magát. De ha nem tudja, akkor miért nem kezd el változtatni? Létezik ilyen, hogy valakinek ennyire ne legyen akaratereje? Számomra ez nagyon nagy csalódás, hogy tudja, hogy minden nap rosszul érzi magát ha belenéz a tükörbe, de utána vígan lehúz egy liter kólát.
Fiatalok vagytok, de ez lesz majd még 130kg is. Az ő dolga mennyit zabál, kit érdekel?
Mindenki úgy bssza el az életét ahogy akarja. Hagyd rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!