Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom játékfüggő. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom játékfüggő. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon rá szokott a számítógépes játékokra. Mostanában nem telik el nap hogy ne játszana. Mostmár az van a prioritási listája tetején..a játék.. Mindig időbe el szoktunk menni aludni.. Már a játék miatt 11ig is "muszáj" fent lenni.. Nagyon zavaró. Többször mondtam már neki, hogy nem szeretném ha játék függő lenne. Meg hogy ne játszon stb. Mindig az volt a válasz hogy jaaaj neem leszek. Nem hát az lett csak nem veszi észre.. Mindig csak a szaros játékairol tud beszélni. Meg hogy én is töltsem le hát a francokat..

2023. szept. 2. 12:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%

Én addig tűrtem, míg egyszer észrevettem, hogy a pasi, mikor nem vagyok otthon, egy ice teás flakonba pisált, hogy addig se kelljen felállni a gép előt.

Aznap elköltöztem 😃

2023. szept. 2. 13:35
 12/19 A kérdező kommentje:
#11 dee undii. Jól tetted.
2023. szept. 2. 14:12
 13/19 A kérdező kommentje:
Most nem fog játszani. Meg rá szóltam komolyabban. Eljarkalunk megint edzeni. Legalább nem kell lekotnie magát a géppel xd
2023. szept. 2. 14:13
 14/19 anonim ***** válasza:
50%
Jó ötlet volt! Ha valamit elveszel tőle, valami mást kell adni helyette. Mint a kisgyerekeknek. Jól csináltad!
2023. szept. 2. 14:25
 15/19 anonim ***** válasza:
17%
#9 remélem kibannol ő is az életéből téged. Azt talál egy normális nőt.
2023. szept. 2. 14:45
 16/19 A kérdező kommentje:

#15 miafasz xd

Jó gyökér vagy. De hát mit várunk egy embertől aki játékfüggő és az ő "fajtáját" fikázzák

2023. szept. 2. 15:14
 17/19 anonim ***** válasza:
13%
#16 Jó nagy gyökér vagy te. Dehát mit is várunk egy ostoba, hisztis pitsától, aki belepofázik abba, hogy a párja mit csináljon. Nekem próbálnál meg parancsolhatni, úgy kivágnálak, mint a macskát sz.rni.
2023. szept. 2. 19:13
 18/19 A kérdező kommentje:
Oké szia. Barátnőd neked se lesz kis mocsok :)
2023. szept. 2. 20:09
 19/19 A kérdező kommentje:
Én csak jót akarok a szerelmemnek hogy ne ezen élje ki az életét és értelmesebb dolgokat csináljon. Mert tudom később rá jönne, hogy kár volt az egész és depressziós lesz, hogy miért nem csinált helyette inkább valamit. Ez egy nagyon káros függőség is tud lenni ha elfajul úgy ahogy a #11-el is történt.
2023. szept. 2. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!