Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék meg egy teljesen átlagos, szürke lánnyal?
Figyelt kérdés
olyannal aki csendes, nem nagyon jár szórakozni, inkább tanul, olvas. Nem túl okos, nem túl kreatív és nem hiszi azt magáról mint a legtöbb tinisuna, hogy más mint egy átlagember.2010. okt. 16. 18:02
1/13 anonim válasza:
Utca, busz, suli, stb... Látszik a kisugárzásukon/viselkedésükön, h ki olyan...
3/13 anonim válasza:
Könyvtár. Délutáni dráma szakkör, vagy olvasókör.
4/13 anonim válasza:
Igazság szerint ez egy másik véglet... Nem minden lány hülye k*rva, csak körül kell nézned. Lehet hogy egy lány teljesen normális attól függetlenül, hogy mondjuk kihúzza a szemét szemceruzával, ettől még nem egy partyarc típus. De aki már seggétcsöcsét kivillantja az már télleg egy nagy R........
5/13 anonim válasza:
Ki akar olyan emberrel összejönni aki nem túl okos, és kreatív? Ha sokat tanul és olvas, akkor szerinted hülye marad?
7/13 anonim válasza:
Az iskolapadban! Ott ül melletted, csak te eddig még észre sem vetted :P :DD
9/13 anonim válasza:
mindenhol ott vannak az ilyen lányok. én is ilyen vagyok, de a szívem már másé.
10/13 anonim válasza:
nem túl okos.....LOL
Sztem a Mónika show-ban.....kár, h megszűnt, nemde?! ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!