Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel Nagyon boldog 6 hónapja vagyunk együtt.Én 17 éves vagyok ő 2 évvel fiatalabb.A szülei picit szigorúan fogják (ez érthető is hisz még fiatalabb mint én).Véleményt szeretnék kérni! Ha lehetne lányos szülőktől is? !
Rendesek a szülők és nagyon kedvesek is!
Van egy tesója 13 éves nagyon megbízható.
A héten a b.nőmmel együtt fürödtünk és sajna a tesója is otthon volt.Sajna a fürdés dolog nem nagyon akart összejönni a tesója végett de végül megkérdeztük tesóját hogy mit szólna ehhez.Semmit! Megkértük ne szóljon senkinek!betartja a szavát! Ha ez az együtt fürdés dolgot a szülők megtudnák akkor vajon mit szólnának hozzá? Vajon eltiltanának bennünket ? A szülők úgy tudják hogy még csókolózunk csak...
Nézd..Egyszer ki fog derülni. Hazug embert hamarabb utól érik, mint a sánta kutyát!Mikor én 15 éves voltam és megettem, eltitkolva, azt gondoltam soha nem fognak rájönni, majd elmondom mikor szeretném..De rájöttek..Baromi csalódottak voltak. Jogosan.Inkább haragudjanak mert meg akarjátok tenni és inkább vesszenek össze, mint hogy hazudjatok, titkolózzatok. Majd egyik hazugság után jön a másik és nem fogjátok tudni vissza csinálni, nem fognak se benned se benne megbízni. Benned főleg nem, hogy hagytad, hogy ne szóljon otthon.
Álljatok oda mindketten a szülők elé és beszéljetek velük. Így tisztességes és így nem lesz bűntudat sem. Nem úgy kell oda állni, hogy megengedik e vagy sem. Kijelenteni, hogy szeretnétek és megindokolni. Fontos, hogy ne azt mondjátok, hogy szeretkezni szeretnénk, mert az milyen jó és kívánjuk egymást. Igen is indokoljátok meg, hogy szeretnétek, mert nagyon szeretitek egymást, nem csak egy futó kaland, érettek vagytok rá, mert ...stb. Tudniuk kell, hogy nem hamarkodjátok el..
Egyet ne tegyetek semmiképp: ne hazudjatok, ne verjétek át! Nekem nagyon sok idő volt mire újra bíztak benne ma szüleim. Egyik hazugság a másik után. Nem érdemelték meg. Ahogy egyik szülő sem érdemli meg, hogy a gyermekük átverje őket!!!!
Szia!Én írtam az eddigi kommenteket is..Persze, hogy azt fogják mondani, hogy még ne! gondolj bele picit: neked lenne egy lányod, te engednéd neki? Én is 15voltam mikor lefeküdtem kicsimmel. Nem bántam meg. Mégis, ha lesz gyerekem (lényegtelen hogy fiú, vagy lány) én sem fogok neki örülni, ha 15évesen közli velem, hogy ő szeretkezni szeretne a párjával. Viszont sokkal jobb, mint ha átvernétek őket. Nem hülyék a szülők. Rájönnek. Én sem hittem el..Biztos voltam benne, hogy amíg én nem mondom el nekik, nem fogják tudni. Nem mondta el nekik senki. Szimpla megérzésből tudták. Tudták mert ismertek. Egy lány megváltozik, ha már él sexuális életet és ezt lehetetlen eltitkolni.. A szülők ismerik gyerekük minden mozdulatát, hisz ők nevelik..
Nagyon szívesen beszélek a barátnőddel msnen, vagy emailen, ha szeretnéd. A legnagyobb hiba amit elkövethettek, ha átveritek őket. Lehet hogy ellenezni fogják, lehet hogy majd felháborodnak, de abban biztosak lesznek, hogy bízhatnak bennetek. Neked is plusz pont lesz ha oda állsz eléjük kedveseddel, mert látni fogják, hogy nem egyedül ment oda a lányuk, hanem te is mellette vagy,hogy fel mered vállalni a dolgokat, megbízható vagy.
Egyszerűbb megtenni és eltitkolni amíg csak lehet. Ez tény. Csak gondold végig, ha kiderül, akkor mit fognak rólatok gondolni? Ráadásul hogy éreznétek magatokat? Hogy néznétek a szülei szemébe??
Azért próbálok ennyire segíteni, mert én 5éve elkövettem ezt a hibát és nem érte meg. Sokkal inkább megérte volna összeveszni velük és úgy meg tenni, mint eltitkolni előlük, amíg rá nem jönnek. Iszonyú érzés, mikor csalódnak benned a szüleid..... Úgy gondolom, ebben a helyzetben te vagy az egyetlen, aki hatni tud a lányra! Beszélj vele! Mesélj neki nyugodtan rólam, hátha megért..
egyenlőre még a fürdésről szeretnénk beszélni a szeretkezés ráér később is. amúgy én úgy értettem hogy a fürdésre mondják azt hogy kicsi hozzá még és ő ezt tudja hogy ezt fogják neki mondani hogy még kicsi hozzá és ezért inkább meg sem merné beszélni velük!!!
Természetesen már gondolkodunk rajt hogy hogyan beszéljük szüleivel (kicsit érdekes lesz) de muszáj .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!