Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire eltérő mintával működhet egy kapcsolat?
Barátnőm sokkal lazábban kezeli a pénzt. Nem a munka az első ( nem munkakerülő), nem az az első hogy munka után nekiálljon mondjuk az itthoni dolgoknak. Nem mondom hogy nem csinálja meg de ebben is lazább. Ő kényelmesebb családból jött.
Míg én olyanból ahol a munka az első 90%ban és utána a pihenés, Sokszor ennek a rovására..mert akkor kell dolgozni míg van mit.
A penz oldaláról nézek sokszor mindent ( én nagyon, tesóm lazább nálam). Nagy bennem a megfelelési kényszer.
Hát, én azt mondom, hogy alapvetően ha az értékei nem egyeznek két embernek, akkor az a dolog már eleve offos. Mondjuk szerintem itt tényleg te vagy, akinek változnia kéne.
Apám nekem is olyan volt, hogy otthon pihenni nem lehetett, mindig csinálni kellett valamit, leültem olvasni és egy csicska voltam a szemében. Pedig az élet nem arról szól, hogy folyamatosan túlhajszold magad. Miért? Hogy még többet dolgozhass, vagy mi? Nem azért dolgozol, hogy legyen életed? Pont erre van az a bizonyos mondás...
Aztán amikor elköltöztem a párommal albérletbe, nekem is fura volt hirtelen, hogy mennyi időm lett pihenni. És hozzá kellett szokni. De sokkal jobb így.
Arra kéne neked őt rávezetni, hogy egy hétig nem hagyjuk a ruhát a szárítón, este elmosogatunk akár együtt és nincs kupi,amikor már nem vagytok fáradtak, akkor takarítani kellene. De az sem megoldás, hogy a munkahelyen, mint otthon megszakadsz a munkába csak azért, mert a szüleid elvárták tőled.
Meg kell egyezni, hogy ki mit csinál, ki mikor és együtt is pár dolgot és akkor nem lesz gond. Csak ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!