Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy győzzem meg a nőt hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy győzzem meg a nőt hogy ne 15 évvel idősebb férfit válasszon?

Figyelt kérdés
30-as a nő, az új faszija lassan 50. Épp hogy szakított az előző csávójával összejött ezzel az újjal. Az is volt vagy 40 éves de ez még öregebb. Nem hiszem el hogy nem akarna jobbat, fiatalabbat, gazgadabbat. Itt lennék neki én. Bejárok a munkahelyére, velem is szokott beszélgetni, jobb módban tudnám tartani, sorban állnak értem más nők ő meg észre se vesz.
2023. aug. 29. 21:38
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
52%
Én is ismerek olyan 40-50es férfiakat, akik nagyon is jól tartják magukat! A korombeliek zöme rém komolytalan sajnos. Kivételek persze minden korosztályban akadhatnak.
2023. aug. 30. 09:34
 22/24 anonim ***** válasza:
49%
Sehogy, gerontofil a nő.
2023. aug. 30. 14:30
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

"Biztos hogy gazdagabb vagyok. Látom hogy öltözik és milyen a kocsija. Bele se ülnék."

És ki nem szrja le? Visszataszító kis pöts vagy.

Nekem mondjuk tuti nem kéne 20 évvel idősebb pasi, 10-zel sem, de sem kellenél, mert undorító vagy,

2023. aug. 30. 15:36
 24/24 anonim ***** válasza:
44%

"

Én hamarosan 50 leszek, erőtől duzzadok, fiatalos vagyok."

Én meg nem fiatalost, hanem fiatalt akarok. No nem a kérdezőt.

2023. aug. 30. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!